Det kommer kanske inte som en chock för någon, men det är ändå kul att höra det direkt från Activision (i en pressrelease som offentliggjordes igår).

Både Guitar Hero IV och Call of Duty 5 nämns i sammanhanget "spel som vi kommer bidra med inom den närmsta framtiden till det nybildade företaget Activision Blizzard".

Uppföljarna är redan planerade, både till Guitar Hero- och Call of Duty-serien.

Om nu Call of Duty 5 skulle återvända till WW2, så tycker ja att de skulle kunna ta det ur japanernas o amerikanernas synvinkel. T.ex. Pearl Harbor anfallet och Usa:s anfall tillbaka. Det vore i så fall riktigt kul 09/12 Nej, jag tyckte mer om ettan än någon av dess uppföljare, tycker fortfarande att ettans MP > 2:an och 4:ans MP. Så godnatt. Jag spelar inte spel för att få uppleva dagens helvete. 05/12 Synd bara att CoD5 blir konsol endast då... :( Men jag har så kul med 4:an på kompjuttern!! ;) 05/12 Skräpiga EA :D:):D Det vore en idé, jag gillar WW2 för att det är mycket skönare miljö där och där vet man ungefär vad de olika gevären är bra på... Och istället för att röra massa strider omkring D-Day hela tiden kan de göra om Japan, och mer om Nordaf... 04/12 Sålänge GH IV har en bra låtlista så är jag nöjd^^ Kanske Zeppelin denna gång? (man kan ju alltid hoppas) Angående CoD 5... well 4an var riktigt bra om än för kort, fast lite oroande om Treyarch kommer göra 5an :/ 04/12 "Hoppas de kör på samma "tidsålder", vill se mera av "Flying Fortress" i Call of Duty!" Du gjorde just bort dig lite,"flying fortress" är ett smeknamn för b-17,ett bombplan i tjänst under andra världskriget... "Call of Duty 5. Mummmms! " Glöm inte att... 04/12 .........mjölka mjölka mjölka mjölka mjölka 04/12 Så jävla härligt! 04/12 Call of Duty 5. Mummmms! 04/12 Skulle inte treyarch och infinity ward göra var sitt spel i fortsättningen. Det skulle betyda att det är Treyarch tur att göra femman. Meningen med detta var att Treyarch skulle specialisera sig på WW2 shooter enbart och Infinity Ward skulle köra den... 04/12
Skicka en rättelse