Det blir inget Call of Duty till Nintendos konsol i år.

När #Activision i november på allvar tar Call of Duty till PS4- och Xbox One-generationen får Wii U se sig akterseglad. Till skillnad från de två senaste spelen i serien, #Ghosts och #Black Ops 2, blir det ingen Wii U-version av #Call of Duty: Advanced Warfare, berättar #Sledgehammer-grundaren Michael Condrey via Twitter.

Beslutet att inte göra en Wii U-version av spelet är enligt Condrey alltså fattat av #Activision, och Sledgehammer står för de grafiktyngre versionerna (vågar vi anta) av spelet. PS3- och Xbox 360-upplagorna kodas av #High Moon Studios.

Call of Duty: Advanced Warfare släpps den 4 november.

Tjena igen! Jag tror egentligen att vi förstår varandra bra. Jag uttryckte lite klumpigt att Nintendos spel är snyggare än PS4ans vilket är sanning med modifikation och självfallet en väldigt grov generalisering ifrån min sida. Vad jag egentligen borde... 22/09 Det är precis det jag menar, det är 2 helt olika typer av grafik. Verklighetstroget mot "färgglatt" mjukare. Jag säger inte att PS4 spel (alla) är sämre än Wii U men det finns, och sedan finns det spelen som du nämner. Men det är fortfarande inte samma... 28/08 Grafiken är inte lika imponerande på Wiiu. Visst super mario har väl sin charm, men grafikmässigt så kan du inte jämföra ps4ans grafik med en WiiU. Ta en titt på The last of us , eller det nya Uncharted och kom tillbaka och säg att Wiiu spelen ser "snyg... 24/08 Tror inte han menar verklighetstrogen grafik, men om du bara ser till hur mjukt och inte speciellt kantigt utseende så håller jag med om att Nintendos spel ser relativt bättre ut än många ps4 spel. Men som sagt, jag gillar den typen av utseende för den... 23/08 Vilken tur Wii U-ägarna har :). 22/08 Är du seriös nu ? 21/08 Ok...Förstod nästan det. Men de flesta spelar ändå CoD på konsol :P 21/08 Är en stolt Wii U ägare. Köpte 3e part spelet Assasins creed black flag. Det laggar som fasen och är riktigt fult i jämförelse med samma version som finns på PS4an. Så NEJ ge oss inte sån här skit dessutom kommer lagga och vara fult på Wii Un. Nintendos... 21/08 Som WIi U ägare kommer jag knappast att ligga vaken om nätterna på grund av detta.. 21/08 Jag tror inte det är så mycket att gråta över om jag ska vara ärlig. 21/08
Skicka en rättelse