Att släppa lanseringstrailers i anslutning till att spel lanseras är det inte alla utvecklare som gör. Vi får till exempel vänta ytterligare ett par veckor innan #Destiny inleder den stundande spelhösten med buller och bång, men redan nu vankas det svulstig launch trailer med fina miljöer och science fiction-doftande strider.

Den 9:e september får vi veta om #Bungie kan ta sig ur Halos skugga och vidga vyerna med sin onlinebaserade shooter med inslag av rollspel. För att stilla begäret bör man även ta en titt på vår förhandsitt av spelet.

Det här spelet är en besvikelse för mig. Jag hade fått uppfattningen av att det skulle vara väldigt story-drivet. Vilket jag under betan samt genom att kolla på den här trailern upptäckte att så inte är fallet. 25/08 Så länge ett spel inte släpps på PC men kommer på mer eller mindre allt annat på marknaden kan jag bara säga till utvecklarna fuck off. 25/08 Frågan är väl varför inte göra det till pc också? Har svårt att tro att det skulle kosta dom mer att porta spelet till PC än vad det drar in i försäljning på PC. Share the love typ. Dessutom handlar det inte om lathet att inte lära om sig att spela med... 25/08 Kommer skaffa det lätt som tidsfördriv till dom stora titlarna senare i höst! Betan va riktigt najs enligt mig och dom skrev att det kommer ta längre tid att lvla upp till Lvl 8 än vad det gjorde i Betan 25/08 Varför måste det komma till PC? Tror inte de är intresserade av den marknaden. Att fps-spel "måste" vara på en PC bara skitsnack, det handlar om lata PC-spelare som inte orka lära om mushanden till en joypadhand. Jag är själv gammal PC-spelare som via... 25/08 Man kan ju undra lite varför det inte släpps till PC... För förra generationen förstod man ju att det kunde leda till stora kostnader i och med att det var helt olika plattformar, men nu när konsolerna i princip bara är väldigt svaga PC:s så borde det... 23/08 Finns ju olika åsikter om vad som hör hemma var, pc eller konsol. Själv så är jag av åsikten att det är synd att det inte släpps på PC. Gillar personligen den här typen av spel men har inget intresse av att spela det på en konsol. Får hoppas att det dyk... 23/08 Det var ju det jag menade med "last-gen konsoler", riktiga prestandamonster som verkligen inte alls håller tillbaka utvecklingen eller potentialen av spel som Destiny... 22/08 Kommer gå all in med detta spel! Kommer bli hårt men någon måste ju passa saltet! 22/08 Pass. 22/08
Skicka en rättelse