Ännu ett argument för att free2play inte behöver vara skräp.

Folket bakom #Path of Exile har försett sitt hyllade gratisrollspel med en rejäl skvätt nytt innehåll, detta i form av expansionen Forsaken Masters som nådde ut till allmänheten i onsdags. Namnet avslöjar den största nyheten: tillskottet av Masters, som dyker upp slumpartat och rätt behandlade ger spelaren tillgång till diverse bonusar och nyheter.

En komplett lista med allt nytt hittas i den här changeloggen. Ta även en titt på vår snart årsgamla Path of Exile-recension, som klargör varför free2play inte alltid är av ondo.

"Äger" menar du väl. Finns ju inget annat action-rpg på marknaden med grekisk mytologi. Ne Titan Quest är en "one of a kind". Grim Dawn har liknande gameplay (samma motor och större delen folk från studion Iron Lore). Bra spel det också men det är ju... 24/08 Inget, mer än samma genre, Tycker bara det var skoj. Och med gamla menar jag att torchlight 1 har några år på nacken. 23/08 Det var precis det du sa. "riktigt bra spel. Men jag vet inte. Jag klarar inte riktigt av grafiken. Den känns suddig och oklar" Och ja, PoE är inte det grafiskt snyggaste, det ger tillbaka på andra sätt. men du väljer medvetet att spela ett sämre spel... 23/08 För det var precis det jag sa 23/08 Här är ett vilt antagande: Folk som föredrar D3s estetik framför Path of Exiles ogillar med största sannolikhet D1s och i viss mån D2s också. Precis som i första Diablo så finns här inget guld vid änden av regnbågen, bara en mörk och skitig värld full... 23/08 På vilket sätt är torchlight mer som de äldre spelen i genren? 23/08 Personligen föredrar jag Path of Exile's lite mer fotorealistiska stil framför d3s pastell målning man sprang runt i. Däremot hade man gärna fått slipa till animationerna. 22/08 Ne de kan jag inte hålla med om :D Men bara personlig åsikt och alla får ha sin. Jag fastnade nog bara mer för D2, och torchlight, de är mina favoriter av dom "gamla" hack n slash spelen, Körde inte titanquest online nått, kanske det som gjorde det bra... 22/08 Titan Quest ägde ju 22/08 När det gäller hack n slash så slår ingenting diablo 2 lod. Utan tvekan det bästa, håller inte med om titanquest, tycker de va rätt dåligt faktiskt. 22/08
Skicka en rättelse