Dice och Paradox antog vår utmaning men de är långtifrån ensamma - har du någonsin velat se spelbranschen blötas ner är detta ett ypperligt tillfälle.

Tidigare i veckan svarade vi på Sweclockers och 99macs utmaning; att hälla isvatten över oss för att sprida budskapet kring nervsjukdomen ALS. Vi nominerade i sin tur Lars Gustavsson på #Dice, Fredrik Wester på #Paradox Interactive och Christopher Sundberg på #Avalanche Studios. De två förstnämnda har svarat - och i sin tur nominerat vidare folk i branschen, bland annat Patrick Bach, Chris Avellone och David Goldfarb.

De är dock inte ensamma, sedan tidigare har flera stora profiler inom spel- och datorbranschen antagit utmaningen och du kan se deras blöta välgörenhetsbidrag nedan.

Komiskt att folk blir så arga över att man har olika åsikter, men man är ju på FZ så vad förväntade jag mig. :) 25/08 Som vissa säger, folk ska alltid gnälla när nått görs i gott syfte. Som alltid har man andra ideer hur man kan hjälpa människor starta en egen drive och gå ut viralt säg inte till andra att göra nått vettigare . 25/08 Nej. 25/08 Det var la själva fan att en bra sak inte kan få vara just det, en bra sak. Alltid ska det vara någon som klagar. 25/08 Lugna dig gosse. Man måste få ha olika åsikter och kunna diskutera. 24/08 Var länge sedan jag fick en decent måltid. Lever på skorpor och mitt eget kiss. Så sluta upp med era kommentarer om att "åh el hit och dit" eller "folk törstar ihjäl" det är inte det detta handlar om. Detta blir mitt sista inlägg i denna diskussion för... 24/08 Sluta ät.. Folk i Afrika dör. Eller så inser ni att detta är för en bra sak och ta ur den där pinnen ni har i röven? 24/08 Vad jag menar är att det är rent av fjantigt att hälla kallt vatten över huvudet. Alla borde göra en charlie s och hälla pengar över sig som man sedan skänker. Han är den enda som fattat detta, och han gubben från xmen 24/08 Jag tyckte det var dåliga förslag och visste inte ens om du var seriös. Tänk på alla länder som inte har vägar och trafik istället. Hur hjälps de av att du hjälper en gubbe över gatan? Det är slöseri på resurser att åka buss. Uppmuntra folk att bygga... 24/08 Sååå, du har helt enkelt missat hela grejen kring ishinken? Det är en symbolisk sak hur kroppen reagerar när den blir nedkyld, samt att det drar tittare. Av ditt alternativ att döma så tror jag ishinken är "roligare" att titta på än att gå armkrok med... 24/08
Skicka en rättelse