Varning för ansträngd vänskap.

Nästa patch till #Watch Dogs riskerar att sätta vänskapen mellan dig och dina fellow hackarvänner på prov. Uppdateringen gör det nämligen möjligt att hacka eller traila dina onlinevänner utan att de vet om det.

Tidigare parades du ihop med andra spelare slumpvis, men efter den senaste patchen kan du alltså med berått mod leka NSA med bekantskapskretsen. Och om du inte gillar den nya möjligheten, kanske av insikten att det även kan drabba dig, kan du gå in i "online options" och stänga av det.

Wd.bryans hälsa hade mått bra av mer diskretion när han hackade sina "vänner".

Annat nytt är att multiplayerspelare som beter sig illa, t.ex. genom att regelbundet hoppa ur multiplayerspel, kommer straffas med att matchas mot likasinnade. Hårda bud.

Patchen släpptes till alla plattformar här i Europa under gårdagen.

Har faktiskt spelat Watch Dogs väldigt mycket på sistone. Efter alla recensioner och över hypad det verkade vid release så tyckte jag det var alldeles för likt GTA 5, sen trodde jag att spelet i sig hade väldigt många buggar med. Men nu när jag har spel... 24/08 Ja! Tack! Ibland funkar inte ens egna huvud -.- 23/08 Jag hade kul med spelet och tyckte handlingen var ganska bra. Har inte orkat göra alla sidouppdrag, blev upptagen med andra spel istället. Jag spelade lite online men efter 10-15 matcher gav jag upp det också, det är en del lagg och som i många spel är... 23/08 Var det någon som trodde något annat innan släppet? Dom flesta spelen idag blir flopps. Inte många som är underhållande. Några enstaka. Resten hypas upp rejält på mässor, coola och fräna trailers. Sen när man väl sitter i gameplayet så är det åt skogen. 23/08 *Lanseringen 23/08 "Leveransen"? Va..? 23/08 Jag läste först, "saknat sen lunch". Vi lever i Sverige. Inte i USA! Det heter "jag har saknat det sedan lanseringen". Åh jösses alltså -.- Tacka vetja förr! 23/08 Jag lirar fortfarande, d.v.s att jag inte hunnit spela klart det än så det är inte så att jag sitter och tokspelar. Förstår inte riktigt kritiken då jag finner det ganska underhållande trots sina brister. Men hey jag gillade Hitman Absolution också :cra... 23/08 Är det någon som fortfarande spelar Watch dogs? Orkade inte spela igenom hela. Alla uppdrag är helt identiska med varann. Det var roligt i början. Och ärligt talat hade jag roligare med sidouppdragen än storyn. Det lär definitivt komma en 2:a, som fixar... 23/08 Var redigt besviken på detta spelet. Jag hade iofs inte direkt hypat spelet utan skaffade det mest för att. Hade förväntat mig en bättre och mer hacker inriktad version av GTA men spelet är ju så repetitivt att jag tröttnade efter bara några timmar. Sto... 23/08
Skicka en rättelse