Trots att #Assassin's Creed: Unity utspelar sig under franska revolutionen så är det inte några radikala förändringar som ska få oss att bli intresserade av spelet. Istället sitter styrkan i detaljerna samt raffinering av kontroll och design, menar #Ubisoft i ett nytt filmklipp.

I trailern pratar de också lite om spelets samarbetsläge. Är du intresserad av det ska du hålla ögonen öppna på FZ: vi testade co-op under Gamescom och levererar en förhandstitt nästa vecka.

Hur gar det med DDoS attacken mot PSN ? Laste om det pa Gamereactor. 24/08 Aldrig gillat AC, förutom när Black Flag släpptes. Älskade atmosfären och hela konceptet. Ser fram emot Unity till min PS4:a. Många är så negativa, spel är roligt ;) 24/08 Jag är inte pessimist, jag kommenterar bara oftast om de negativa sidorna för det är dom jag vill diskutera om. Jag är ingen utbildad spelutvecklare och har inga planer på att bli, man behöver inte vara det för att kunna bedöma ett spel. Under Juli måna... 24/08 Jag älskar serien men efter denna så kan dom gärna ta en paus nått år iaf. Se till att få till en grym story och jobba därifrån sen. Jag kommer ha fullt upp ändå säkerligen men mängder av spel. :-) 24/08 Men ok be Ubisoft anställa dig så du kan fixa hela jävla serien då om det "inte märks". Pessimist fan. 24/08 För mig flöt det på rätt bra med 3930k @ 4.7 och 3xGTX 680. Fast jag spelade spelet först på konsol och först efter någon månad på PC för att se skillnaden. Största skillnaden jag hittade var att spelet hade mycket bättre AA om man tvingade fram det gen... 24/08 Helt ointressant för Ubi att vissa pc specs. dem säljer inga miljoner ex på pc..konsolerna dominera försäljningen så där är referenspunkten 24/08 ^this Fjant. 24/08 Jag har i5-4670k och ett GTX 770 OC och 16 GB ram, och det pendlar mellan 25-60 FPS i Black Flag på någorlunda inställningar, tittar man åt ett håll så är det 60, sen vänder man sig om så är det 25 FPS istället, ett otroligt störande fenomen eftersom... 24/08 Kolla videon igen, det flyter ju inte direkt :P De första 20 sekunderna, efter introt, är ju inte direkt "bra flyt" 24/08
Skicka en rättelse