På sätt och vis vid liv

Föga trodde vi väl att #Vampire: The Masquerade - Bloodlines skulle vara vid liv fortfarande. Utvecklaren #Troika bet som bekant i gräset strax efter att spelet släppts, men entusiastiska användare har sedan dess fortsatt att bygga egna uppdateringar.

Vi har inte hängt med i den inofficiella patchfloden på ett tag, men vi gör bot och bättring i dag genom att tillhandahålla version 4.4 från filarkivet. Användning sker förstås på egen risk.

[fi=4960]

Detta inlägg är kanske ett halvår sen men ni kan ladda ner de senaste patcherna till Bloodlines här, http://www.patches-scrolls.de/vampire_bloodlines.php 17/08 KazikluBey: tack, då vet jag :) 11/12 Wesps inofficiella patchar (dvs de FZ rapporterar om) är bara att skriva över med nya versioner för att uppdatera, det ska inte vara några problem. 11/12 Jag installerade om igår och patchade till 1.2 eftersom jag vill spela spelet som Troika tyckte att det skulle spelas. Mer material med de ickeofficiella patcharna men det blir samtidigt lite för lätt. Jag skulle rekommendera ominstallation och 1.2 till... 09/12 äh, är ett spel bra så betalar jag mer än gärna en liten månadskostnad för att hela tiden få fortlöpande nytt material/balanseringar osv. ett rpg blir ju egentligen aldrig färdigt, dock kan det alltid bli bättre. Har fortfarande inte spelat igenom detta... 09/12 Som så många sagt redan... Grymt bra spel, himla synd att de fick lägga ner och att vi inte kommer få se någon fortsättning. MMO spelet blir säkert bra men jag är inge sugen på att betala månadskostnad för ett spel ! 09/12 Spökhuset. Jag fann hotellet som helt klart jobbigare.. Men visst, generellt så är Thief spelen kung i skräck, mycket tack vore att man inte är speciellt stark. Få spel klarar att skapa stämningar som Thief liren.. F.ö. så är det bra att Bloodlines fort... 09/12 The Cradle i Thief 3... ;) 08/12 Det blir säkert så att jag slutar spela där IGEN. Haha. Men jag får väl stålsätta mig, spelet är för bra för att inte spelas, egentligen. 08/12 Hehe. Jag håller med om att spökhuset är riktigt jäkla läskigt. Men det är bara att dra upp volymen ännu mer och köra. Dock så är mycket i Bloodlines ganska läskigt. Men spökhuset slår alla andra skräckspel. 08/12
Skicka en rättelse