Ramma eller borda?

Vad sägs om ett MMO-spel med pirattema? Styr skutan över de sju haven, borda dina motspelare och visa upp dina svärdfäktarskills.

Tillsammans med svenska spelutgivaren Paradox Interactive sköter vi betanyckelsutdelningen i Norden för spelet #Pirates of the Burning Sea från #Flying Lab Software. Hela 3 100 nycklar ska delas ut och du har förstås god chans att norpa din egen nyckel direkt. Efter det är det bara en härlig nedladdning av ringa 4 GB betaklient du ska uthärda - men oroa dig inte! Du hittar förstås både klienten i filarkivet och färdiga torrents om du föredrar den vägen.

Parley?

Spelet släpps förhoppningsvis i färdig version 22 januari 2008 och tills dess kan du ha fått ett sjysst kunskapsförsprång före alla andra.

Min dator säger till mig att sätta i skiva 2, men inget funkar, har packat om .exe:n (Om ni menar potbsfullinstalleu), kör setup som vanligt, dragit av brandväggen, lagt allt i samma map... Det bara vill sig inte funka! Några tips? 19/12 Hade strul som bara den att installera spelet, kanske eftersom jag laddat ner de 5 filerna man skall ha till desktop på min c-partition och försökte sedan installera till min d-partition. Dumpade allt efter flera försök och drog hem alla filer igen, den... 19/12 Drog ner spelet på 15min, jag älskar fz.se (och min lina) ;) 13/12 eh... jag har fått en beta nyckel mejlad till mej men jag kan inte använda den det står bara invalid beta key när jag förrsöker använda den i beta aplication... någon som kan hjälpa mej med detta? 12/12 nå´n som vet hur mycket detta spel kommer kosta? och kommer det ha månads avgift (vilket jag förmodar) vilket vore synd efter som mina föreldrar förbjuder mig att splela spel med månads avgift:( 11/12 "Vad kan man säga, Smaken är som baken." (hårig) 11/12 Har xp och det står samma sak insert disk 0? 10/12 Vad kan man säga, Smaken är som baken. Jag skrev iofs inte att jag tyckte spelet va sämre än wow, jag skrev att månadsavgiften kommer bli dyrare och att gubbarna gick som draenais och såg inte mänskliga ut. Dom skeppen jag hittade i shoppen hade sämre... 10/12 Nya servrar uppe nu, inklusive en EU server.. 10/12 ruggigt rolig, blir nog att köpa detta sen. har spelat i 2,5 dagar nu. 10/12
Skicka en rättelse