Världen skall med demokrati styras. I alla fall i #Democracy 2, ett strategispel där folkviljan styr. Precis som #föregångaren utvecklas spelet av #Positech Games, ett brittiskt företag som består av en enda person.

En demoversion av Democracy 2 släpptes nyligen, du hittar den i filarkivet. Om du fastnar för den kan fullversionen köpas på spelets hemsida. Priset är överkomliga 19 euro.

[fi=4963]

Testade demot men det var inte så speciellt roligt. 11/12 Ser intressant ut. Ska absolut provas vid tillfälle! *gnuggar sam-sam fingrarna* 10/12 "Kraschen" kommer när "detta är en demoversion"-rutan kommer upp. Det är bara att trycka alt-enter för att komma tillbaka in i spelet. Demot är redan fixat. 09/12 Kraschade efter en kvart :( Inte i min smak dock. 09/12 Bra spel, hade en del förbättringar jämför med ettan. Det finns alldeles för få sådana här spel idag. Blev ett köp. Det är alltid små indietillverkare och modmakare som gör spelen man verkligen vill ha :) 09/12 Öööh...okej? Så är det någon som har något att säga om SPELET democracy? 09/12 Fast han har förvisso en poäng. Det är ju ingen direktdemokrati vi har, utan en rätt så förlegad representativ demokrati vi genomlider, med alla för- och nackdelar det nu innebär. Vi kan å andra sidan vara glada över att den inte är riktigt lika gammal... 09/12 För det första förstår jag mycket väl att du själv inte har varit med och tagit fram våra förtroendevalda - rösträttsåldern är 18 år i Sverige. För det andra föreslår jag att du, till att börja med, läser på om vad "representativ demokrati" innebär, eft... 09/12 De är nog endo ganska troligt. Sverige är iaf ett av de bästa landen att bo i , i hela världen om man klassar och lägger ihop saker som demokrati,säkerhet,sjukhusen osv vapen och mkt annat vi är ett av de absoult bästa och säkraste landen att leva i.... 09/12 @ Haghala - Jag hoppas verkligen att du inte var seriös där... 09/12
Skicka en rättelse