En förhandstitt på #Assassin's Creed: Unity skrivs i detta nu, men innan det är dags att säga hej till @Mattias Frost och hans tid med lönnmördarspelet ska vi säga hej till Arno Dorian. I en ny video får vi veta mer om vad detta är för filur.

Om du vill veta hur spelet ser ut till Playstation 4 kan du göra det, vi publicerade nämligen en nyhet i ämnet för några dagar sedan.

hmm, jag tänkte på slutet av trean, spoiler spoiler liksom, men ja du har rätt. med DNA-extraktionen (som iof inte finns i Desomnd då) ;) så är det fortfarande samma minnen även om spelaren är ny från och med det. 27/08 Mjä fast deras DNA finns ju i Desmond på nått sätt... 26/08 nä det är en bra poäng. och det är så spelet börjar också, som lite att brorsan håller koll på han. men att delegerar träningen när de är såpass jämngamla låter lite knasigt, så då tror jag mer att fadern inte anser Ezio lämplig alls och att det han sna... 26/08 Tror inte helt på det där med att han tänkte lämna över facklan till Ezio. Har för mig att jag har läst någonstans i "animusdatabasen" att det är brodern som har lärt Ezio att klättra runt på hus, och det är ju lite väl av ett sammanträffande att broder... 26/08 anordningarna i källaren säger iof att det kan ligga nått i att det var gubbens avsikt att göra en "Fantomenövergång". har dock inte riktigt fått intrycket att det är så organisationen sköter saken bara. samt att i alla andra liknande skildringar (och... 25/08 Inte så konstigt kanske när alla är ifrån samma "blodslinje" 25/08 Alla förutom Altaiir har gått med i lönnmördarna efter att spelet börjat. Men jag skulle vilja se en lönnmördare som varit med ett tag och var erfaren istället för en nykomling som gått med för att det var den enda anledningen efter en tragedi som de... 25/08 Ezio skulle jag nog inte säga att han halkade in på ett bananskal. Hans far va ju lönnmördare och det kanske är underförstått men jag tolkade det som att Ezio skulle fått ta över efter sin far när han vart äldre men nu fick han ta över facklan tidigare... 25/08 "Hej Arno!" 25/08 alla i samtliga av de numrerade (huvudserien) är med väääldigt små variationer likadana, från Altaiir till Kenway. halkade förresten inte även Ezio likt båda Kenways (JRs) in mer på ett bananskal egentligen? sen om det inte nått av detta ens i kombinati... 25/08
Skicka en rättelse