I väntan på att Blizzard får tummen ur får moddar stilla Warcraft-suget.

Det har gått över tio år sedan #Blizzard släppte #Warcraft III: The Frozen Throne och många längtar efter ett nytt strategispel med tomtar, troll och ett par odöda. Tills dess att de får tummen ur, vilket troligen inte sker förrän den sista #Starcraft II-expansionen är släppt, får vi förlita oss på moddare för tillfredsställelse. Warcraft: Alliance and Horde är en bra början.

Den första versionen släpptes förra året men i början av augusti stod version 2.0 redo nedladdning. Med 30 unika hjältar och över 50 enheter fördelade över de fyra sidorna (Alliance, Horde, Burning Legion och Undead Scourge) borde multiplayerveteraner känna sig som hemma. Om du och kamraterna inte har pratat sedan ni krigade på Crossroads eller Ice Crown senast finns det även en AI att utmana.

Du menar menymusiken till WC2? Klart du gör! 26/08 Eftersom jag har växt upp med alla warcraft spelen och även senare world of warcraft så måste jag säga att känslan jag fick av den där videon var: WoW the RTS. 26/08 Eftersom jag har växt upp med alla warcraft spelen och även senare world of warcraft så måste jag säga att känslan jag fick av den där videon var: WoW the RTS. 26/08 För oss riktiga old-timers finns bara en "one and only" WarCraft-låt: http://www.youtube.com/watch?v=HyUXddYCisY Just sayin'. 26/08 När väl Wc4 kommer så får de väldigt gärna ha släppt den här tecknade inriktningen de fastnat med. Snälla... jag.... jag orkar bara inte med den mer! 26/08 Trodde det var en remake av WC1 i SC2-motorn :( 26/08 Naturligtvis har inte Blizzard "flyttat" modellerna från ett RTS till ett MMO. Nya modeller som bygger på de gamla. Nu har det igen skapats nya modeller, som bygger på de gamla som bygger på de äldre. Skaparen av modden har fortfarande gjort en RTS mod... 26/08 Alla gubbarna ser så WoW-ifierade ut att jag inte kan se skillnad på dem. Det känns som kolla på Transformers-filmerna där alla Decepticonerna allihopa hade samma tråkiga färger. De måste iaf försöka gå tillbaka till de klassiska utseenderna för iaf de... 26/08 Wows modeller kommer inte från wc3. de är däremot inspirerade av dem (inte så konstigt). Är jag en gnällspik för att jag tycker en låt är dålig? Jag är inte så förtjust i hello kitty med avril lavinge heller så nu kan du kalla mig för gnällspik igen :)... 26/08 Fint, dock så behövs UI-moddning så som byte av font och ikoner ganska desperat. Samt att ljussättningen fortfarande är alldeles för blek och färglös. Det behövs antingen en bloom-mod á la ENB/SweetFX, eller att de rejält gräver runt i spelets ljus- och... 26/08
Skicka en rättelse