CD Projekt stillar några av fansens funderingar.

Måste man spela #The Witcher 3 på polska för att snappa upp Sapkowskis alla språkliga nyanser? Rekommenderas LCHF-diet eller råa, oborstade kolhydrater inför maratonspelande? Wie vielen polygonen hat der Spiele?

När #CD Projekt sätter sig framför filmkameran för att besvara 20 spörsmål från fansen förblir ovanstående frågor obesvarade. Vilket är bra, för det ger utrymme att svara på viktigare saker, som hur lång tid du har på dig att avsluta quests, vad som händer med din häst om du råkar slarva bort den och om svärdmästaren Geralt kan använda harhjärtade smygattacker.

The Witcher 3 släpps till pc, Xbox One och PS4 i februari nästa år.

Ja, alla svar gillades, utom det här med trolldryckerna. Jag menar trolldryckerna och hur de fungerar är ju så otroligt smart och nytänkande. Dessutom är det en viktig del i Witcherverset och en viktig del i spelmekaniken. Nå, spelet lär ju vara fantast... 26/08 För min del var potionsystemet en av de saker jag definitivt inte gillade. Tanken var god, men då man sällan visste vad man hade att vänta sig för typ av motstånd var det svårt att veta vad man skulle ta. Resultatet blev att jag nästan aldrig använde... 26/08 Så långt kvar till februari :( 26/08 Ah tackar för den informationen. Ja men då verkar det ju faktiskt inte så illa alls egentligen :) Borde aldrig tvivlat på dem haha 26/08 Hittade lite mer detaljer kring det nya potion-systemet och det verkar inte vara så illa som jag trodde =) Man måste fortfarande dricka dem före strid men det verkar som man därefter kan välja när effekten ska aktiveras. Geralt har visst en 2:a "potion-... 26/08 vad jag uppfattade vart att mobs kmr göra mycket skada, så det kmr inte göra så mycket skillnad. Plus sen kmr vissa "buff" potions ha en låg duration så du måste tima dom kanske? Det blir inte diablo spamma health potion. men man får se när det släpps!... 26/08 Meh, ingen stealth. Hade hoppats på lite stealth iaf. Men men, spelet lär bli awesome ändå. 26/08 Ja detta reagerade jag med på faktiskt, jag gillade det hur det var innan, att man fick förbereda sig. 26/08 Kommer de alltså ändra på det fantastiska potion-systemet i de tidigare spelen? =O Att man bara kunde dricka dem utanför strid i förebyggande syfte är en av de saker jag gillade mest med stridssystemet. 26/08
Skicka en rättelse