Det kan knappast vara lätt att komma på nya teman till The Sims 2-expansioner, men förläggaren #EA har lyckats än en gång.

Nästa expansionspaket bär namnet #The Sims 2: Free Time och ämnar erövra dina simmars fritid. EA har nu fått upp en hemsida för spelet tillsammans med en bunt bilder. Planerad release är i februari 2008.

Går ju att elda upp ens sims.:P 11/12 The Sims är en jävla mjölkningsmaskin som EA antagligen aldrig kommer att sluta utnyttja. Med så mkt att göra efter alla expansioner så borde simmarna få superkrafter som att stanna tiden så att de hinner med att göra allt! 11/12 Någon jälva moddare måste släppa ut The Sims 2: Murder där man får ta kol på alla jävla sims. 11/12 fritid hm? Hur fan ska mina simmar hinna med en sån, när de knappt hinner gå på toaletten, äta, shoppa, arbeta, ringa rörmokaren, leka med hunden, kasta snöbollar med mera med mera. usch 10/12 Förstår inte gnället från alla, det är väl skitroligt att spelutvecklarna vill utveckla sina spel? Komma med många många expansioner är ju inte jätteovanligt (Battlefield, Half-Life (moddar i detta fallet)), det kommer hela tiden till Xbox spelen. Forza... 10/12 Gaaaaaaaaaah! :D 10/12 Förstår inte riktigt detta hat mot The Sims och dess expansioner. Det är fritt fram för företag att pumpa ut banor och annat skräp för en slant på t.ex. Xbox Live men så fort de är något som inte intresserar er ett dugg, något som säljer som smör hos... 10/12 heh.. små spelar faktiskt sims.. och detta kan nog bli lite halvt skoj.. Sims är ett vääldigt stört spel.. har gjort en alcholist av min sim o_O 10/12 Fair point angående Sims 3. Skulle också gärna se det. Men, en snabb titt på release-datumen ger ett snitt på 6 månader mellan expansionssläppen (då räknar jag inte med "stuff packs" som ju är micro-expansioner). Med tanke på att den tilltänkta målgrupp... 10/12 10/12
Skicka en rättelse