FZ spelade #Assassin's Creed: Unity under årets Gamescom-mässa och redogjorde för den ljusskygga upplevelsen i en förhandstitt. Via Ubisoft-bloggen meddelar utvecklarna att spelet har försenats. Det nya datumet är satt till den 13 november, vilket innebär att det handlar om ungefär två veckors längre väntan än det ursprungliga datumet den 28 oktober.

När spel försenas brukar det handla om att utvecklarna behöver mer tid för att polera och finslipa, vilket även verkar vara fallet den här gången. Läs blogginlägget för alla detaljer, där Senior Producer Vincent Pontbriand bland annat förklarar att de behövt lära sig mycket under arbetet med nextgen-titeln, samt att de missbedömde hur mycket arbete som krävdes för att nå sin vision.

Nä jag lirade på PC, inget av ovan nämnda bugg syntes till 29/08 Oj jäklar. Körde på 360 och märkte inte av nåt sånt alls vad jag kan minnas. Kass pc-konvertering då alltså. 29/08 Oj. Jag spelade PC versionen. Vissa flyg blad man skulle jaga blev osynliga, AI:n fastnade ibland på vissa ställen, AI som ploppar upp framför ögonen på en, djur som fastnar i träd, ljud som försvinner, helt okontrollerade ragdolls effekter där soldater... 29/08 Assassins creed.... Efter att jag spelade 1an 2an brotherhood och revelations så har suget att spela assassins creed inte kommit tillbaka. Det blev nog för mycket 29/08 Det släpps ALLDELES för många bra spel i November. Kommer ju bli omöjligt att köra allt. Känns verkligen som att publishers vill kriga om PC spelarna just den månaden. 29/08 Den här kommentaren kommer dock på varje nyhet när något spel försenas och i 9 av 10 fall så är det ändå fullt med buggar och spelet känns halvfärdigt. Får väl hoppas att det inte stämmer denna gång då jag ser fram mot att spela Assassins Creed i coop. 29/08 Vad stötte du på för buggar? Jag har lirat igenom det och kan inte minnas nåt konstigt alls. 29/08 Assassins Creed 3 var en buggig katastrof, Assaassins Creed 4 mycket bättre, hoppas dom tar tiden och slipar till det nu rejält. 29/08 Som brukligt då. Hur mycket hinner man putsa på 2 veckor. Känns lite löjligt. Dra till med 4 åtminstone :p 29/08 Ok, ett par veckor bara...Det klarar man väl? :) 29/08
Skicka en rättelse