Med plåster på såren

Efter ett par rejäla vändor väldokumenterad buggtestning har #Epic fått den första uppdateringen av #Unreal Tournament III färdig. Storleken landar på drygt 230 megabyte (kuriosa: aningen större än #UT2004-demon).

Den digra ändringslistan omfattar förbättrat serverbläddrande, ändrat menyutseende/-beteende, finjusteringar av AI:n, stöd för moddar i Playstation 3-upplagan och mycket annat.

[fi=4970]

Bleh, fick tebaka buggen som jag hade innan jag updaterade grafik drivrutinerna ><. UT3 krashar totalt min grafik korts huvud #1, första skärmen total dör efter 5-20 min spelande... Andra skärmen funkar normalt så går i alla fall starta om burken normal... 11/12 Gött, bra patch. :) 11/12 Hoppas de fixar arcen på flakens secondary skott... men det tror jag inte ;) 11/12 Game Definition File http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/bb173435.aspx 11/12 "- Fixed up the GDF project for Vista" Vad menas med det? 11/12 Vilka tomtar. De har ändrar med musinställningarna i denna patch. Köre på 15 innan. Skulle spela online och kunde inte förstå varför min gubbe inte reagera på att titta när jag rörde på musen. Men nu funkar det bra efter att ha ändrat. 11/12 tänkte sålla mig till mängden och vara stolt över att jag bidragit till en nyhet utan att egocentriskt be om ett tipstack =) För övrigt trevligt med en patch som tar upp några viktiga saker man stört sig på (bl.a. interpolering i replays och små menyfix... 11/12 Har inte haft några problem med att spela online eller att få folk att spela co-op med mig efter att jag öppnade upp portar i min router. UDP 6500 och UDP 7777. Såg att de lagt in stöd för STUN det borde hjälpa alla att ansluta. 11/12 Rampager: det har släppts flera demor, [n=3431 den första] var så stor som det står i nyheten. 11/12 Hoppas verkligen att jag kommer kunna spela online nu, har inte kört en match sen jag köpte det pga nåt "connection failed" problem som epic verkar ha. 11/12
Skicka en rättelse