Under sommaren har det funnits möjlighet att köpa sig in i betan av mmo-spelet #Archeage. Det öppna spelet utlovar bland annat spelardriven ekonomi, möjlighet att bygga en egen bondgård och storslagna strider på land och till sjöss. Archeage finns redan i Korea och Kina samtidigt som vi i väst väntar på ett datum – som avslöjades under PAX-mässan i Seattle.

Den 16 september är datumet att ringa in i kalendern, men om du tidigare köpt en founders pack får du tillgång till spelet fyra dagar innan alla andra, den 12 september. Dessförinnan blir det en öppen beta där alla kan se vad spelet går för. Den pågår från 4 september till 8 september.

Tack till Theade, Smimon för detta #nyhetstips!
Hahaha 01/09 Hoppas att spelet blir bra för alla som är intresserade, vore kul med ett f2p-mmo som funkar. Dock så är jag väldigt skeptisk.. Det som jag får sämst vibbar av är systemet där du måste vänta på poäng som du spenderar på att göra det mesta i spelet, tex... 01/09 Kommer ni att recensera spelet, om inte varför? 01/09 Labor Points är fortfarande som det har varit innan! och vad jag vet så kommer dom nog inte ändra på det i första taget.:) 01/09 Behöver inte köpa F2P :P Någon som har spelat mycket och vet om dom ändra dom där labor points har blivit ändrade något ? 01/09 Verkar vara ett perfekt mmo för mig som vill slöspela, lukta på blommorna, inte behöva stressa, inte enbart koncentrera på end-game och köra konstant progression för att kunna vara med. :) blir att överväga ett köp. 01/09 Ugh lol räknade inte alls med att de skulle släppas nu. Undra vad för impact de får med att Destiny släpps bara några dagar tidigare :P Men kanske bara en liten del av folket spelar båda typen av spel. 01/09 Detta kanske är en dum fråga, men var reggar man sig? Dels för att få ett konto och dels för att få nyhetsbrev. Går man till hemsidan för spelet så kommer man till en blogg och det finns inga länkar till något någonstans... // edit Går man till http://w... 01/09 Går inte att bygga hus utan patron och jag vill gärna vara med i headstart om jag ska få en bra plats att ha mitt hus på. Så det kostar om man vill lyckas. ;) 01/09 Spelar både Alphan och betan och spelet är grymt bra! Dom som saknar gamla Lineage 2 känslan eller liknande sandbox mmo kommer inte bli besvikna!:) Att spelet liknar WoW är ju skämt... Skulle hellre vilja säga att det är ett Lineage 3.0 i så fall. (Ja... 01/09
Skicka en rättelse