Olika finanssajter har rapporterat att #Activision är sugna på att köpa #Take-Two. Det hela tar avstamp i ett resonemang från analytikern Mike Hickey, som menar att Activision är intresserade av att bygga en intern filmstudio och ge sig in i den branschen. Inom den satsningen ska de vilja göra en film baserad på #Grand Theft Auto-serien.

– Vi kan också notera att #Activisions storsäljare #World of Warcraft sitter fast i en nedåtgående spiral, #Skylanders-serien möter tufft motstånd från #Disney och att #Call of Duty kan drabbas av motgångar på grund av de årliga släppen. Därför skulle det vara ett väldigt smart drag av Activision att knyta till sig GTA, #Red Dead Redemption, #Borderlands, #NBA 2K, #Bioshock, med flera, resonerar Hickey.

Han tror också att ett eventuellt köp kan innebära att många spel ur Take-Two-katalogen kan komma att få årliga inkarnationer. Läs mer hos Streetinsider och Polygon.

Och bam. Nu kommer backlashen av deras kortsiktighet o knäpper dom över fingrarna. 02/09 Jo tack, lyckligtvis så verkar det ju finnas aktieägare som sitter på stod del aktier som inte vill att företaget ska köras i botten. Tex "In 2008, EA (NYSE: EA) unsuccessfully tried to buy Take-Two for around $26 per share. The attempted failed due to... 01/09 Frågan är om det amerikanska konkurrensverket kommer att tillåta det här då Activision skulle bli väldigt stora på marknaden. Vilket betyder att det är risk för kartellbildning och kan rubba konkurrensen. Jag är inte jurist men ni vet att sånt kan inträ... 01/09 vad är det för fel på ett nytt gta varje år som klippts sönder till 15 dlc? 01/09 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/MAD.gif 01/09 http://wordforlifesays.files.wordpress.com/2013/02/1314906812115123483do20not20touch20sign_svg_med.png 01/09 heeeeeeell no! Kolla på "Crank" och "Crank 2 : High Voltage" Där har vi "random behavior" genom filmerna. 01/09 Ta bort den albanska, den kan ju missuppfattas:D 01/09 "Det hela tar avstamp i ett resonemang från analytikern Mike Hickey..." Vilken analytiker som helst kan hitta på vad som helst...de kommer med nya idéer varje dag. Har svårt att tro att det ligger något i detta...men om det mot all förmodan skulle göra... 01/09 i kapitalismens värld finns inget som kallas för integritet. Folk glömmer lätt bort sina värderingar och visioner när dom ser en check på några miljarder 01/09
Skicka en rättelse