Återvänd till Forgotten Realms i en uppfräschad version.

I helgen gick spelmässan PAX av stapeln och förutom premiärvisningen av undersköna #Firewatch fick rollspelsfantaster en glad överrasking - #Icewind Dale ska släppas i en uppfräschad nyversion.

Det verkar inte röra sig om några störra visuella uppdateringar, hårdvarukraven är fortsatt ganska låga, men det bjuda på massor av extra innehåll. Uppdrag som skars bort från originalspelet, 60 nya föremål, båda expansionerna, coop mellan plattformarna och 122 nya trollformler från #Baldurs Gate: Enhanced Edition.

Nej det är inte bara MS. Sony vill tyvärr inte heller. I en intervju med en av skaparna av The Division så sa han att cross-over multiplayer rent tekniskt inte är några problem, men att varken Sony eller MS är intresserade av det. 02/09 Fast är inte det pga Microsoft? Har för mig det var därför ff14 inte släpptes på Xbox för att Microsoft krävde egna servrar. Men vad vet jag, har inte läst in mig alltför mycket i det ämnet, har bara något vagt minne om att Microsoft krävt det 02/09 Älskade och spelade BG1 och 2 väldigt mycket men uppskattade Icewind Dale-spelen desto mer pga av miljöerna som var betydligt bättre än BG-spelen. Plus att jag föredrog (och föredrar) att skapa eget party än att spela med companions. Vissa interaktioner... 01/09 Humor, jag som spelade om både ID 1 och 2 förra sommaren. Men oj vad 2nd edition reglerna kändes stela och föråldrade. Det vägs dock upp med råge i det som Ercarret nämnde ovan, stämmnig, berättarröst och musiken. 01/09 Musiken är det bästa med spelet. Spelet i sig är mediokert jämfört med de andra Infinity Engine-spelen, men musiken är en tia på en femgradig skala. :) 01/09 Icewind Dale är ett sådant där konstigt spel som jag har galet positiva/nostalgiska minnen av, men inte gillade särskilt mycket när jag först spelade det. Då gjorde jag det efter att ha spelat både Baldur's Gate 2 och Planescape: Torment (och möjligen... 01/09 Jag försökte verkligen inte låta negativ, jag uppmuntrar Beamdog/Overhaul games att fortsätta. De vore dumma att inte involvera moddarna då de har gjort ett grymt bra jobb under åren sedan spelen släpptes, men Overhaul är en liten studio och jag tvivlar... 01/09 Trent Oster var en av grundarna av Bioware och en av de som var med i utvecklingen av Baldurs Gate back in the days. Trent hoppade av Bioware för några år sedan, och numera ägs ju Bioware av EA. Trent ville plocka upp och göra BG3 men vart så förbannad... 01/09 EA? 01/09 Hela började med att Trent Oster ville göra en BG3 man kom inte överens med EA alla krav så bestämde han sig att göra Enhanced Edition av BG1 för att se intresset, vilket var stort. Så allt extra lull-lull inkomst är drömmen att göra ett rättvist BG3. 01/09
Skicka en rättelse