När Rockstars megasuccé släpps till de nya konsolerna och pc är det till nya toner.

Det är ännu oklart när vi får spela #Grand Theft Auto V på pc och de nya konsolerna, det senaste ryktet säger att det blir först nästa år, men genom röstskådisen Clara Delevingne får vi veta att mer radio spelas in.

På sitt Instagram-konto (där rubriksbilden är tagen ifrån) skriver Delevingne att spelet ska släppas "denna höst" men utan någon officiell bekräftelse från Rockstar vågar vi inte hoppas på något.

<3 https://www.youtube.com/embed/u02tycroA30 01/09 Fast det är ju inget stort problem om man spelar det på 360'n och man känner att man ruttnat på musiken. Fyll ett usb minne med dina älsklingslåtar och plugga in. :) 01/09 I tidigare PC portar har det alltid gått att göra en egen radiokanal. Annars är det ju bara att stänga av in-game radion och köra spotify (eller annan musikspelare). Because PC is awesome like that. 01/09 Drive-fanboy som jag är kommer jag ändå bara och sitta och lyssna på Kavinsky's "Nightcall" i egna kanalen. 01/09 GTA Vice City har utan tvekan haft bäst musik av alla spelen. 01/09 Najs, de som har spelat det på konsol redan har ju hunnit tröttna lite på musiken, så det blir kul med lite nytt. Hoppas på att man kommer kunna spela egen musik i radion som vanligt också, hade varit soft (hoppas att den kanalen fungerar i onlineläget... 01/09 Vem är det som står bredvid henne på bilden? 01/09 Vet inte om jag har missat den här infon någonstans men en tanke slog mig. Kommer man kunna spela sina egna låtar in game? Alltså låtar som jag själv äger som finns i hårddisken. 01/09 Hoppas verkligen dom lägger till en ny radiokanal med lite metal och skit 01/09 Fast det är ju inte så att det ena behöver utesluta det andra. Tror inte dom plockar folk från optimeringen för att sätta dom på att lägga in nya ljudspår på radiokanalerna. I övrigt är dett goda nyheter. Soundtracket var väl det enda jag tyckte va siså... 01/09
Skicka en rättelse