Alla kan testa Kickstarter-succén i en vecka - utan att betala!

Det är fortfarande långt kvar innan #Star Citizen släpps och medan Chris Roberts fortsätter att håva in miljoner kan alla som vill testa spelet gratis i en vecka. Detta demo gjordes tillgängligt i samband med mässan Dragon Con och koden verkar vara aktiv fram till den 5 september medan spelandet kan fortgå till den 8 september. Även redan betalande rymdpiloter tycks kunna ta del av detta erbjudande och då kunna testflyga skeppstypen Aurora.

Medan Kickstarter-insamligen till spelet "bara" drog in dryga 2 miljoner dollar har insamlingen fortsatt via den officiella sidan och har där lyckats dra in ytterligare 50 miljoner. Det är inte så konstigt att ett flertal andra rymdsimulatorer har annonserats det senaste året.

Fina animationer och så, men det lilla jag upplevde av det så verkade det dötrist. Så är faktiskt glad att jag fick prova åtminstone dogfighting biten gratis. Men kudos till alla som tyckte om det. 02/09 Kanske lite oväntat högt tryck för tillfället? Jag har då alltid laddat ned mina patcher i 10Mb/s :) Testa aktivera p2p-nedladdning. Fast jag vet inte om den funktionen funkar än. 02/09 Jag är väl yngst med mina 34 år, men spannet är 34-40 ungefär :) Några vänner från USA kommer hoppa på sen när det blir retail och de är typ 28 i dagsläget. Det är blandat.. några svenskar, en från turkiet och en i ukraina.. Engelska är det språk som... 02/09 Alpha. Det kommer bli mycket bättre senare 02/09 SC som det fungerar idag var ju en rätt så hemsk upplevelse med joystick iaf. Mus all the way om de inte hittar på något :/ 02/09 Alltså för att vara ett av det största crowed foundade spelen så suger deras nerladdningsserver xD 02/09 Ja det är Rhino. Den funkar finfint för mig. Enda jag stör mig på är att tum-knappen på joysticken inte är en 4vägs-hatt, och att mouse-nipple-saken på gasreglaget är totalt värdelöst. Utöver det så är den riktigt trevlig (om man inte har små händer,... 01/09 För er som letar efter Joystick så hittade jag denna guide där han tipsar lite: https://www.youtube.com/watch?v=k8MAVJiVyP4 01/09 Är det 'Rhino'? Jag har surfat ruiint lite och folk verkar inte vara så nöjda med den där. Hur funkar det för dig? 01/09 X64, dog inombords. The need for upgrade is strong in this one. 01/09
Skicka en rättelse