Den ansedda speltidningen Electronic Gaming Monthly, eller EGM som den kallas i folkmun, har träffat Yoshinori Ono som är producent för uppföljaren till fighingspelens okrönta konung - #Street Fighter IV. I intervjun berättar han bland annat att de planerar att göra spelet betydligt mer visuellt våldsamt än sina föregångarna. Du kommer exempelvis kunna se hur "... karaktärerna vrider sig i smärta och käkar deformeras då de träffas.".

Ono förklarar också att även om beslutet att behålla den tvådimensionella grafiken fattades på grund av #Capcoms vilja att behålla seriens strategiska element, så tänker de inte lämna spelmekaniken helt orörd. Ett av målen med seriens fjärde del är nämligen att göra det mer aggressivt där attack är ditt bästa försvar i fler lägen än tidigare.

Som väntat garanterar Ono att #Street Fighter IV kommer flyta på i stadiga 60 FPS, något annat hade inte godtagits av seriens hängivna fans, och att onlinelägen är ett måste. Han kan däremot inte avslöja något när det gäller ett releasedatum, men vi kan få vänta så länge som till 2009/2010.

Du glömde "asså" eller "alltså" :( 13/12 seriöst...orka? 13/12 Enligt dina argument så borde Vincent van Gogh ha gått över till att göra skulpturer istället för att måla tavlor, eftersom det knappast går att måla snyggare tavlor än da Vincis "Nattvarden". Det är dags att gå vidare alltså! Bränn all skit som hänger... 13/12 Eller så är det du som är otydlig. Men varför då denna kritik: Detta stycke är ju klart och tydligt riktat till "folk som gnäller och grinar". Jag märkte inga tecken av gnällande och grinande i artikeln så detta måste ju vara riktat åt kommentarerna.... 12/12 Asså, du verkar inte ha fattat vad som skrevs. Jag klargjorde att spelet är i 3D, vilket är skitisamma, men folk måste bara gnälla jämt på allting verkar det som. Angående spelstilen så vet jag själv att det är ingen som har påstått något annat än 2D,... 12/12 Vem fan har påstått att spelstilen i SF4 är i 3D? Det enda vissa har sagt är att de föredrar fightingspel i 2D, både när det gäller grafik och spelupplägg. Jag har inte lagt märke till någon som påstått att SF4 kommer spelas på en tredimensionell yta. 12/12 bryr mig inte om grafiken så värst mycket så länge kameran är där den ska vara .. Riktigt kul om man kan se att sina slag förändrar kroppens konstruktion. 12/12 Meh seriöst, sluta gnäll om grafiken FFS. Och artikeln är också delvis missledande eller så har skrivaren uppfattat helt fel: "...beslutet att behålla den tvådimensionella grafiken fattades på grund av Capcoms vilja att ..." Det är INTE grafiken som är... 12/12 Jag tipsade FZ om S4 för en vecka sen om att bilder släppts, men nu när FZ skriver om S4 så verkar dom tro att inga bilder finns :):/ hm nåja Vad alla gnäller på grafiken. Själv hade jag blivit otroligt besviken om grafiken fortfarande varit i 2D. Det... 12/12 Det ABSOLUT VETTIGASTE jag läst på FZ någonsin.....Hatten av, tummen upp och humöret stabilt... 12/12
Skicka en rättelse