För två veckor sedan kunde vi presentera en närmare 60 minuter lång genomgång av #Sid Meier's Civilization: Beyond Earth. Idag är det dags för ännu en film att kika på, men av det lite kortare slaget.

Det nya spelet i Civilization-serien utannonserades tidigare i år och detta sidospår sägs vara en andlig uppföljare till populära #Alpha Centauri. Om spelet blir lika populärt får vi reda på nästa månad.

Jag måste säga att många av ändringarna (ser faktiskt inga direkt fundamentala ändringar, http://www.reddit.com/r/civbeyondearth/comments/2dcnrr/civbe_expectations_in_contrast_to_civ5_vanilla/ tar upp lite av det jag känner med Civ: BE) känns tama och/e... 03/09 frågan är inte om det ser ut som en mod eller ej, frågan är om det är ett bra spel och hur många timmar skoj man kan få ut av det? personligen anser jag att det krävs minst 20-40 garanterade timmars nöje för att vara värt då max 500kr (med tanke på att... 03/09 Som Civ4 och Civ 5 spelare, blev jag först glad. Men sen när man kollar mer och mer på trailers och gameplay så blir jag besviken. Ser ut som en Mod till Civ 5 :/ 03/09 http://www.reddit.com/r/civbeyondearth/comments/2ees6s/how_different_will_this_game_be_to_civ_v/ Där skrivs det mycket för de som inte är så insatta i ändringarna/nya funktioner. Men det är ju trots allt baserat på samma motor som Civ5, så grafikmässigt... 03/09 Ehm... nej, det finns ju absolut inga likheter mellan Civ V och BE, det ser ju vem som helst. Trololo. Sarkasm åsido känns det som de knappt gjort något kring Civ Vs spelmotor, vilket är lite synd - den har utan tvekan sina begränsningar, och saknar ett... 03/09 Nu förstår jag inte hur ni kan sitta och jämföra CIV 5 med BE. Har ni alla glömt bort ett litet spel som heter Sid Meiers: Alpha Centauri.... 03/09 Bara för att "99% av alla spel" (källa på det? :p känns som att man får definiera lite tydligare vad skillnaderna mellan original och uppföljare är - Civ V och BE ser löjligt lika varandra ut) gör det är det alltså rätt? Ska spelvärlden formas av ex.... 03/09 Det är väl ändå Civilization 6 (VI) och inte 4 (IV) som släpps :P 03/09 saker och ting blir vad man gör dom till, man väljer själv vad man vill se! 03/09 suck, alla tjatar alltid om att allt ser ut som/känns som DLC dessa dagar. dom har simpelt nog tagit ett vinnande koncept och skapat relativt nytt av allt. nya factions, nya världar, ny uppdaterat gameplay, det mesta är annorlunda rent av. trots att det... 03/09
Skicka en rättelse