Det har den senaste tiden blivit uppenbart att det finns baksidor med tv-spel och världen som omger dem. Samtidigt som det är viktigt att beröra dessa hemskheter får vi inte tappa gnistan och fokusera på varför vi sitter här idag. Sistnämnda har KiteTales valt att prata om i videoform.

Låt oss alla greppa varandras digitala händer och för en gångs skull gräva ner stridsyxan, glömma allt vad fanboyism heter och bara prata om det vackra med spelen. Kanske har du ett riktigt speciellt ögonblick du vill dela med dig av?

50 megabit internet i byxfickan med 30ms ping, det är en "hur fan hände det?!" för mig! :-) 08/09 Vi hade hyrt NES några gånger innan men julafton 1986 fick jag ett eget NES med Super Mario Bros och Zelda 2 av jultomten :) 04/09 Jag minns när pappa kom hem med ett NES, Super Mario Bros och Kick-Off. Tror dock han ångrat det varje dag sedan dess... Maskinen står fortfarande och glänser i vardagsrummet. Jag minns också den där julen, ett fint inslaget paket, mamma såklart, i ett... 03/09 Vilket blaha.. är det nåt som får mig att plocka fram servetter så är det den här: https://www.youtube.com/embed/9mg6wrYCT9Q :) 03/09 Jag minns första gången jag verkligen fastnade för ett spel, det var Doom hemma hos en kompis då vi var tre pers som spelade samtidigt. (En styrde, en sköt och en öppnade dörrar) Det var det ögonblicket som fick mig att fastna i FPS genren. Sedan kom... 03/09 "Gamers" har sämre klang än "Spelare". Ibland tycker jag svenska ord är mer passande. 03/09 Rullar en tår på kinden, mer sådant behövs! 03/09 Många stora engelskspråkiga spelsidor basunerar ut att termen "gamer" är förlegad och meningslös, det glädjer mig att FZ inte ger dem medhåll. 03/09 Vic 20 sedan en C64. Det var test perioden med min svåger vi spelade tre dagar i veckan. Men det riktiga spelandet började med min egna Amiga 500+ där fastnade jag rejält i spelvärlden. Gamer tiden började tidigt 80tal. 81 köpte jag min första joystick.... 03/09 Jodå! Vectrex hyrde vi flera gånger. Det är mina tidigaste spelminnen då man spelade och bytte plastfilter för att få rätt färger i spelen då Vectrex var monokrom :) Minns även då hela gänget sprang över till grannen som hade en Vic20 och vi spelade Scr... 03/09
Skicka en rättelse