Peter Dinklage är sarkastisk i senaste Destiny-trailernDet platta röstskådespeleriet är förhoppningsvis bortstädat.

Peter "Tyrion Lannister" Dinklage gör som bekant rösten till din lilla svävande robotkompanjon i #Destiny men vårt första möte med vår följeslagare av plåt var inte så övertygande. Folk skrattade åt hans platta uttrop "that wizard came from the moon" till den grad att #Bungie gjorde en t-shirt av det och skänkte intäkterna till välgörenhet.

I den senaste trailern är dock Dinklage mer engagerat i röstskådespeleriet och vi får till och med höra ett par sarkastiska repliker. På tisdag vår vi veta hur resten av spelet låter.

*insert Uranus-joke* 06/09 Det må vara sant, jag vet inte hur dom har gjort det om han fått fri hand lite eller vem som givit han rollen eller skripet osv. Det kan nog bara han själv svara på :) och det är klart han kan bättre än så här säkert, men han skulle varit en proffsor,fo... 06/09 Trailern gör tydligen vad den ska he he he. Nej men jag blev faktist oxå lite smått sugen efter trailern men tyvärr så blev jag inte alls förtjust i betan så detta spel kommer jag avvakta med tills rea o om de får bra recensioner förstås. 05/09 Vad jag syftade på med "magnetfält" i min kommentar var främst naturliga sådana. Det är sannolikt att månens gravitation själv aldrig kan hålla en atmosfär, men ett artificiellt magnetfält eller något i stil med vad ZF nämnde är inte teoretiskt omöjligt... 05/09 Jag tycker han gör ett bra jobb - om något är knasigt är det nog författarna! Gillar hans röst och jag gillar han som skådis. Han är ofta bäst i allt han är med i... Samma med Destiny. Men om jag får välja helt så skulle jag nog velat ha Scarlett Johans... 05/09 man kanske ska ta sig en titt. alltid intressant och se skådespelare som är (mest) kända för en specefik roll göra andra roller. Kan vara svårt att avgöra om de är bra eller inte baserat på en roll. men så håller inte GoT någon hög standard när det gäll... 05/09 det finns visst teknik för det. den är redan igång på planeten Jorden.. ;) men nu spelar det ingen roll om man tänker sig mer exotisk teknik eller ej, månen är helt meningslös att terraforma eftersom det aldrig skulle gå att avsluta processen just pga... 05/09 han rider kanske väl mycket på sin återhållsamt teatraliska stil efter GoT, men han kan leverera både stort och smått. att leverera de långa monologerna den serien har och ändå hålla det hyfsat uthärdligt att lyssna på är ingen lätt sak, och han gör det... 05/09 urk.. inlånade citat trötta redan i Star Wars och stapladande av allmänt jobbig machokäckhumor. det här hamnade helt plötsligt väldigt långt ner på min att spela lista om spelet är genomsyrat av sånt där. 05/09 är han en bra skådespelare överhuvudtaget? 05/09
Skicka en rättelse