Det koreanska mmo-spelet #Archeage har funnits ute i delar av Asien sedan förra året, och nu börjar det bli dags för släpp här i väst. Med en öppen struktur, fläskiga strider och möjligheten att bygga egna byar, kan det mycket väl ta sig in i många spelares hjärtan.

Redan nu kan vi få en försmak, då den öppna betan slog upp portarna under gårdagen. Fram till klockan 19.00 den 8 september är det fritt fram att registrera sig och tanka hem klienten, någonting man förslagsvis gör via den officiella hemsidan. Spelet släpps i all sin prakt den 16 september. Köper du en founder pack får du tillgång till spelet den 12 september.

Tack till Viking22 för detta #nyhetstips!
Helt ok spel överlag, måste däremot säga att jag vart besviken på grafiken, cryengine 3 + allt på ultra borde se klart bättre ut imo.. 06/09 Lustigt hur olika man kan tycka. Jag anser att just healingen i Wildstar är helt suverän, eftersom det ställer krav på både healern och mottagaren. Den som kutar runt och stylar framför fiender ju skylla sig själv om man inte når fram. Måste dock tilläg... 06/09 Det är nog lite av en smaksak tror jag, ibland kan jag erkänna att jag tycker om alternativ combat som i de spel du nämnde, men ibland är det fanimej skönt att bara köra traditionellt, tabba fram en fiende och sedan utföra sina moves medans man tar en... 06/09 Så bra att det bara är en beta då. Bara att föreslå för utvecklarna så implementeras det förhoppningsvis. 06/09 Finns inte ens invert-mouse! 05/09 Knasigt! Ska sägas att det var likadant när jag installerade ArcheAge som klienten - det första den frågade var på vilken disk jag ville installera. Synd att det knasar sig för dig! Kan förövrigt säga att jag verkligen gillar spelet så här långt! 05/09 Gillar verkligen stora delar av spelet, men efter att ha lirat MMO'n med mer dynamisk combat(GW2, Tera, ESO, Wildstar) känns detta otroligt stelt och föråldrat i just det avseendet. Visst, man kan göra väldigt mycket annat som är kul, men det ligger och... 05/09 Jag borde varit tydligare. Problemet gäller inte alla. Har gjort vad ni föreslagit flera gånger (klienten kan jag lägga på D: utan problem). En lösning för många har varit att installera på C:, då de andra diskarna inte har fungerat, men det är en lösni... 05/09 Installerade mitt på D: Testa installera om själva Glyphklienten och installera den på D: 05/09 Eh? Det första klienten gjorde var att fråga var den skulle installeras. Gick perfekt att installera på D: 05/09
Skicka en rättelse