Sedan Nintendo 64-erans grovhuggna pixlar har vi varit snabba med att utbrista ett triumferande "fotorealism!" varje gång ett tekniskt imponerande spel visat sin nuna i trailers och skärmdumpar. Man kan helt enkelt hävda att vi spelare är pojkarna som ropar fotorealistisk varg. Fast kanske är det inte falskt alarm den här gången?

Unreal Engine 4 har funnits i utvecklarnas händer ett tag, och Youtube-användaren Koooolalala experimenterar med material i ett nytt filmklipp. Och det ser ju inte alls dumt ut. Spana in användarens övriga klipp för mer UE4-realism.

Det här är en enkelresa till the Uncanny Valley. 12/09 När denna grafiken (om 20år) dyker upp med 8K i en OR-hjälm, och man sen ska spela skräckspel... Så blir det goda ekonomiska tider för psykologer :D 08/09 Hade ju gått fortare att nå dit ifall man skippade att anpassa saker till konsolers hårdvara? :| 08/09 FZ ni borde nog uppgradera era kameror om ni skall jämföra den filmen med fotografier. Träpanelerna såg ok ut men stolarna såg ju förfärliga ut. Som att jämföra Jar Jar Binks med Chewbacca 08/09 Offtopic: Vad är det för fel på jpg nu då? http://lbrandy.com/assets/jpg_vs_png2.png Ontopic: Betyder det här att vi kan förvänta oss ett Chair Simulator 2015? 08/09 Kom ihag att det ar bakat GI. Sa alla mobler etc kan ej roteras utan att det ser koko ut. Aven reflections ar med storsta sannolikhet bakade reflmaps. 08/09 Tjatigt med alla shaders och ljus när inget görs åt allt lågupplöst modellerande. THAT FOTOREALISM OMG!.. \(◐ o ◑ )ノ http://oi62.tinypic.com/2ma748.jpg 08/09 Med tanke på att det är en 670 på 60 fps så känns det inte som om det är rimligt att tro det kommer se ut så här ingame any time soon, det är sällan en leveldesign är så pass sparsmakad, det skulle vara Mirror's Edge 2 kanske i så fall. För övrigt påmin... 08/09 Det här vore kanske bra att ha när man ska sälja hus eller lägenheter. Gå till mäklaren och ta på sig oculus rift och testa på hur det ser ut innan man kanske bestämmer sig för att åka till platsen. 07/09 Needs a little more jpeg! haha :) https://www.youtube.com/watch?v=QEzhxP-pdos 07/09
Skicka en rättelse