#Netherrealm och #Warner Bros. Interactive har avslöjat släppdatum för nästa del i den slafsiga Mortal Kombat-sagan. Den 14 april 2015 släpps #Mortal Kombat X till PS3, PS4, X360, XONE och PC.

Det blir också ett kärt återseende när den gamla fanfavoriten Goro återigen flexar sina fyra armar. Han var en av bossarna i det allra första Mortal Kombat-spelet och har sedan dess dykt upp som spelbar karaktär i en handfull av spelseriens titlar. Senast var för åtta år sedan i #Mortal Kombat: Armageddon, och nu är det dags igen – fast bara om du förbokar spelet.

Japp bra förslag. :) 09/09 Det är ganska uppenbart att du och jag har två helt olika sätt att se på saker och ting. Det är helt ok. Det är det som är det fina med ett fritt land. Vi kommer aldrig komma överens. Jag kommer aldrig kunna övertyga dig och du kommer aldrig kunna övert... 09/09 Folk som är dumma nog att förboka bilar har nog mer pengar än gemene man och limited edition är lite av en annan sak. Jag har inget emot folk som köper limited edition av spel men en spel karaktär kan däremot inte vara limited eftersom det är digitalt(d... 09/09 Det är ju UMVSC3 som gäller, det vet ju alla! 09/09 Det finns gott om folk som förbokar bilar för att få exklusiva limited edition grejjer i dom som sedan inte går att få tag i. Sen kan jag garantera dig att man kommer kunna köpa den här karaktären i efterhand om man vill. Det kommer alltid förr eller... 09/09 Du har helt rätt i att dom vill få folk att förboka. Anledningen till det är ju att en sak som inte folk här verkar fatta är att det kostar mycket mer pengar att utveckla ett spel idag än vad det gjorde på "den gamla goda tiden". Detta är ju ett sätt... 09/09 Det är ett marknadsföringsknep för att locka kunden att boka/köpa spelet innan det släpps. På så vis orkar/kan inte kunden ändra sig vid eventuell dålig respons från tidningar, vänner etc. Visar sig spelet vara dåligt så har utgivaren ändå hunnit dra... 08/09 Din bil jämförelse håller inte. Tänk om det bara gick att få radio i bilen om du förbokade den utan att veta om bilen är bra och om du inte förbokade så kan du aldrig sätta in en radio i bilen. Att låsa en Efterlängtad karaktär bakom förhandsbokning är... 08/09 Kul att Goro blir spelbar igen. Jag hade hoppats på att Shao Kahn och Goro blev spelbara i senaste Mortal Kombat till PS3... Men nej då... Suck.... 08/09 Men du får hela spelet. Goro är en liten bonus dom delar ut till sina lojalaste kunder, som är beredda att visa sin lojalitet genom att förhansboka. Vad har fått dig att tro att du har en sån medfödd rätt till allting. Ingen är skyldig dig nånting. Dom... 08/09
Skicka en rättelse