Det är inte alltid lätt med källkritik när man har ett pressat schema, men en dålig dag på jobbet kan även glädja många fler. Som när spelrelaterat material används i dokumentärer om första världskriget. Det är i en dokumentär om första världskriget vi hittar en plansch från #Valves #Team Fortress 2. Du kan spana in det i filmen nedan, spola bara fram till 9:48.

Dokumentären sändes förra veckan i rysk tv och tanken var att affischen skulle visa ett exempel på hur långt de allierade var villiga att gå för att smutskasta sina motståndare.

Väst har då aldrig plågats av kommunism/diktatur-regimer, aldrig haft så stor korruption som Ryssland idag har. Ryssland är en smutsig kall håla. 10/09 Genom att bli sovjet ryssland? Win win enligt dem. 09/09 http://fc08.deviantart.net/fs49/f/2009/177/a/e/TF2_Sandvich_spray_by_MindWav3.jpg 09/09 Som någon annan skrev, sen när blev Ryssland en av segermakterna i första världskriget? Är lite oroad över kunskapsnivån här. 09/09 Här tar du upp något som är en viktig del i information/propaganda. Här måste man ställa frågorna, Vem mäter?, Vad mäter de?, och Vem har beställt mätningen? Det tycker jag är ganska viktigt att tänka på när man tar del av något. Att vara kritisk i sitt... 09/09 oooh Russians ^^ 09/09 har massa vänner i ukraina, ni kan ju tänka er vilken propaganda dom får i sig varje dag och vilka meddelanden dom skriver om hur hemska ryssarna är .. 09/09 Förklara gärna på vilket vis "Ryssland vann 1:a världskriget". 08/09 Nu blir det lite off topic, men även om den stora gruppen som man brukar kalla "väst" (och då oftast USA i synnerhet) har väldigt mycket att arbeta med inom flera områden (tycker KatOne sammanfattade det bra) så brukar Ryssland hamna längre ner i de fle... 08/09 Missförstå mig rätt. Jag har aldrig påstått att rysslands källkritik skulle vara värre än "USAs" eller "Storbrittaniens" - ett konstigt påstående, som verkar antyda att dessa paraplytermer för stora geografiska områden vore monolitiska agenter som agera... 08/09
Skicka en rättelse