#EA är i färd med att göra förstapersonsshooter av Command & Conquer-serien igen (Minns du #Renegade?) VideoGameBlogger hänvisar till januarinumret av tidningen Game Informer i vilken det påstås ingå uförliga uppgifter om #Command & Conquer: Tiberium, som titeln lyder.

Renegade

En summering av ryktet: handlingen äger rum elva år efter det tredje tiberiumkrigets slut och du spelar som ledare för en grupp soldater. Någon form av flerspelarläge tillsammans med andra människor ingår. Titeln beskrivs som en blandning av #GRAW, Battlefield och #Rainbow Six: Vegas. Premiär ska det bli i slutet av nästa år på pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Man kan ju bara hoppas att dom inte förstör C&C mer än dom redan gjort... renegade var/är ett skämt!!!! bara hoppas på mycket stor bätring :D 19/12 Renegade var inte det bästa spelet precis, men nu , ett par år senare, kan detta koncept göras grymt mkt bättre. Om det blir ett bra spel så visst, om inte så nej :P 16/12 Renegade var helt ok idé, kan nog bli en bra single-player upplevelse detta åtminstone tror jag nog . Men EA oroar lite, brukar för mig betyda vattniga uppblåsta produkter ibland. 15/12 ea stressade redan ut renegade när det var halvfärdigt. de hade bara gjort ca50% av spelet när det släpptes 15/12 Om du lyckas göra en enkel lag för kommatering kommer Horace Engdahl servera dig frukost på sängen för all framtid. Och jag och alla andra med skrivande som yrke kommer vara dig evigt tacksamma. 15/12 Hade ju varit lite tufft me C&C i stil me CoD faktiskt! :D Även om jag nu inte tror det utan att EA kommer att stressa ut ett halvfärdigt spel nästan lika "bra" som renegade... 14/12 ord som ord, ni/alla förstår väl ändå vad han/hon menar ? eller ? 14/12 Coolt, hoppas det blir någonting med Red Alert. Jag gillade "C&C: Renegade" Men det var inte det roligaste spelet jag spelat, det ända som jag tyckte var värt att spela var MP läget. Ska bli intressant att se vad EA har i skjortärmen denna gång. PEACE... 14/12 Jag gillade Renegade men jag håller med att det var "a wasted opportunity". Det kunde ha gjorts mycket bättre. Jag hoppas att det nya spelet kan bli bättre :). 14/12 Det är en sak att ha med lite unika byggnader/units. Men i dem senare spelen är allt framtids designat, i C&C 95/Red Alart, tom Red Alert 2 hade du vanliga soldater etc utan massa spacesuits.. 14/12
Skicka en rättelse