Äntligen redo

Ganska precis två och ett halvt år efter att #Battlefield 2 släpptes har äntligen den första upplagan av Forgotten Hope 2.0 lanserats. Som namnet skvallrar om handlar det om en ny upplaga av den mäkta populära #BF 1942-modifikationen.

Klienten betingar drygt en gigabyte i storlek och givetvis finner du den på lagom avstånd - ett klick bort i FZ:s filarkiv. Där hittar du sedan ett par dagar också filer för att starta en egen server.

[fi=4986]
[fi=4983]

Tack för svaret Zrix då vet jag vad som komma skall. ;) 17/12 - CTDn på Vierlingen i SP är ett känt problem som är fixat i den interna versionen. - Att det inte går att ta flaggor i COOP tror jag också är känt, och i så fall lär det ordnas snart. Hela SP delen av FH2 kommer att förbättras i framtiden, och bättre... 17/12 En Mycket bra och rolig mod, och jag gillar öken kartor så bara det gjorde modden ännu bättre. Men jag hittade ett par problem i co-op läget. problem nr 1 när man ska använda FlaK 38 Vierling ni vet den tyska AA gun med fyra st 20mm så krachar hela spel... 17/12 Körde en riktigt rolig map på battlefield gotland servern, man kör 64 pers på en 16 players map hur kul som helst. 17/12 Några som vill spela ikväll kl 21:00? besök http://spelaihop.geeken.se 16/12 Jag gjorde det som Telias kundtjänst har som problemlösning på det mesta och fixade felet! Startade om datorn. Dom måste veta vad dom snackar om på Telia för nu funkar det :) 16/12 Nån mer än jag som blir utkastad efter nån minut? Hela BF2 stänger ner sig som om man tryckte alt+F4. Riktigt irriterande, när jag spelar BF2 och Project reality så finkar det felfritt. Nån som kan hjälpa mig? 16/12 Efter några timmars spelande så tycker jag det är en stor besvikelse jämfört med FH. vissa banor känns mer som Call of duty där alla måste springa som en skock får emot varandra. Hittills känns det rejält mycket tråkigare jämfört med föregångaren. 16/12 När kommer det nya banor och vapen till FH2? Vill gärna spela den europeiska kampanjen. 16/12 gött 16/12
Skicka en rättelse