FZ:s omdöme läser du i morgon, fuskläs några andra speltyckares recensioner tills dess.

Ungefär tre dygn efter att #Destiny-servrarna startades har recensionerna nu börjat dyka upp. De två första intrycken som finns listade på samlingssajten Metacritic kommer från Cheat Code Central och Nzgamer.com, och de sammanfattar sina recensioner av PS4-versionen med betygen 4,5 av 5 respektive 7 av 10.

Fler recensioner och betyg lär dyka upp inom kort – FZ:s läser du när kollega @12 Calle satt ord och siffra på sina intryck i morgon.

Att du fått vänta på recensionerna beror på att #Activision och #Bungie inte arrangerade någon form av recensionsevent, och de satte som sagt fart på servrarna först på måndageftermiddagen. Därmed är det ett sundhetstecken att speljournalisterna tar tid på sig att spela Destiny ordentligt innan de tycker till om det.

FZ:s Destiny-recension läser du som sagt i morgon, gissningsvis på förmiddagen. Vi gav våra första intryck häromdagen, sug i dig av dem så länge. Missa inte heller vår klassguide och innehållet i första patchen.

Viktig poäng du tar upp, tror inte du är trög :) När jag spelat så har jag spelat med vänner och därför inte sprungit på de problem du beskriver. Så har svårt att ge ett bra svar. Mitt första intryck är att spelet lyfter sig flera snäpp när dina närmsta... 12/09 Undrar jag faktiskt också.. Man springer ju på random folk hela tiden, men de försvinner titt som tätt. Du kan alltid lägga till mig, heter Nihuli på PSN också =) 12/09 Orkar du förklara för nån som är trög (jag) hur man spelar med andra enklast? Jag har testat att sätta mitt fireteam som helt öppet men ingen verkar joina självmant så jag antar att jag måste bjuda in nån random snubbe/snubba bland de som råkar befinna... 12/09 Bra sammanfattning! 12/09 För er som orkat scrolla förbi 90% arga inlägg och nyfikna på spelet så ger jag en kort beskrivning: - Gillar du PvP likt Halo är chansen stor att du gillar PvP i detta. - Gillar du storydriven singleplayer är det här inte ett förstahandsval. Story finn... 12/09 jag ger det en svag 7:a (av 10), med andra ord ett spel jag anser vara bra och ge mig värde för inköpet. inget nyskapande och rätt enformigt, men kul som tidsfördriv någon vecka. 12/09 Det är sådant man misstänker när det är massvis med reklam och samtidigt uteslutande positiva förhandstittar och sedan kommer recensionerna med höga betyg. Om man bara skall citera en så är det i så fall lättare att klicka på "Svara". :) 12/09 Anser inte att räkna levels eller räkna stats på vapen är gameplay. I Borderlands är ai:n mycket sämre så där är det i stort sett bara att hålla nere skjutknappen samtidigt som man väntar på cooldown på special ability och allt ska göras i systematiskt... 12/09 Min åsikt om betan verkar stämma in på fullversionen tyvärr - ett mediokert fps, inget som skiljer sig från andra spel, inget unikt alls förutom att det är ett MMO. Inget köp med andra ord. Sedan gillar jag inte Halo heller för den delen, kan ju ha lite... 12/09 81 Metascore och 6.3 user score där många har trollat. Men kort och gått så är det inget spel för alla. Själv så håller jag med Metascore. En stark 8/10. 11/09
Skicka en rättelse