En person säger sig ha sett PS4-versionen i aktion, och den imponerade.

#GTA V var en särdeles vacker skapelse på PS3 och Xbox 360, men tekniskt sett orkade de gamla trotjänarna inte med särskilt mycket. När GTA V snart släpps till pc, PS4 och Xbox One vore allt annat än utseendemässiga sjumilakliv framåt en sensation. Men det verkar som att #Rockstar gör vad de ska; i ett inlägg hos Neogaf hävdar en anonym person att han/hon sett nyversionen i aktion, och att det rör sig om en regelrätt nyversion snarare än en enkel uppskalning från originalet.

Rockstar ska ha demonstrerat PS4-versionen av GTA V för folk från spelhandlaren Gamestop, och Neogaf-inlägget ska vara skrivet av en person som närvarade. Personen redogör för en lång rad detaljer om i huvudsak utseendet. Spelets draw distance beskrivs som "INSANE", och även saker som t.ex. billyktor långt i fjärran rör sig i realtid. Kantutjämningen fungerar bra och utseendet håller 1080p-kvalitet. Bilduppdateringen tros ligga på 30 bilder/sekund, men det är dels inte bekräftat, dels tror författaren inte att det här är spikat av Rockstar än. Den här GTA V-versionen beskrivs som riktigt, riktigt bra.

Best remaster Ive seen by far. I literally gasped at the differences.

Releasedatumet har ännu inte spikats, utan Rockstars tidigare uppgift att det släpps i höst gäller fortfarande.

Till sist vill vi understryka att uppgifterna är obekräftade, det kan hända att de är påhittade.

Ser skit ut på PS4, väntar på PC ja. 15/09 instämmer :) 13/09 Jag är helt med dig där. Det finns alltid en vill-ha begär när det kommer till prylar som måste tillfredställas och trotts att jag äger en pc som klarar att maxa det flesta spel så är jag sugen på en ps4. Har en ps3 men skulle vilja ha en ps4 för som... 12/09 Äger man redan en pc så är de såklart roligare med en ny "pryl" dvs en konsol till vardagsrummet :) 12/09 Det är absolut diskutabelt. Du får gärna utveckla vad som är roligare när det i slutändan är i princip exakt samma speIupplevelse man får om man kör på tv med dosa. Jag är verkligen ingen fanboy men kan jag få samma spel med bättre grafik, kortare laddn... 12/09 Mjo det funkar det oxå dock gillar jag achievements och vill ha allt samlat på en online tjänst (psn). Med PC får du utspritt på steam, Uplay och Origin. Det känns inte lika kul. Känns enklare/smidigare med konsol oxå på något sätt:D 12/09 eller så köper man en konsol, det är roligare än en bt-dongel o hdimikabel. 12/09 Gör i så fall som jag! Köp din favorithandkontroll om du inte äger en (jag köpte en DS4). Beställ sen en bluetoothdongel eller kör med sladd och sen finns det billiga långa hdmisladdar på internet och voila så kan du ligga i soffan och spela skitsnygga... 12/09 Med bara 3månader kvar av året är det konstigt att de inte kan spika ett fast datum för release... Spelat igenom SP 2 gånger på Ps3, blir nog ett köp till Ps4 men kanske inte till fullpris och day 1. 12/09 HYYYYYYYYYPEEE 12/09
Skicka en rättelse