Datumen är spikade för Rockstars gangsterepos - vissa får spelar lagom till jul.

Vi har precis fått de bekräftade datumen för när #Rockstar släpper #Grand Theft Auto V till den nya generationens konsoler och pc. Men det blev tyvärr två datum, ett för konsolerna och ett för datorer. Playstation 4- och Xbox One-ägare får bekanta sig med Trevor, Franklin och Michael redan den 18 november medan pc-spelare får vänta till den 27 januari nästa år.

Som vi rapporterat tidigare innehåller den uppdaterade versionen en rad förbättringar, såsom tätare trafik, snyggare natur och högre upplösning. Rockstar har dessutom lagt till över 100 nya sånger på radiostationerna och en rad klassiska fordon från GTA-serien. De som har kört spelet på Playstation 3 och Xbox 360 kommer att kunna föra över sina karaktärer till någon av de nya plattformarna. Man har dessutom utökat antalet spelare i onlineläget till 30 personer.

Nyheterna i punktform:

  • Nya vapen, fordon och aktiviteter

  • Utökat vildliv

  • Tätare trafik

  • Nytt system för vegitation

  • Förbättrade väder- och skadeeffekter

  • Fler spelare i onlineläget

  • Över 100 nya låtar och dj-mixar till radiostationerna

  • Klassiska fordon återvänder från tidigare spel - däribland ett snabbare luftskepp

Rockstar utlovar också att en ny trailer ska släppas senare idag så håll utkik i nyhetsflödet!

...va? Jag tror det inte är så simpelt. Först och främst handlar det inte om ett år. Vi har väntat såhär länge, då kan vi nog allt vänta en liten stund till för en potentiellt mycket stabilare release än vad GTA:IV erbjöd. Jag gissar att PC är betydligt... 15/09 Ja blir ju inget köp av detta. Rockstar behandlar pc spelare som skit. 14/09 https://www.youtube.com/embed/jCFJEQoNh-w 13/09 Jag vet inte om du verkligen förtjänar ett svar med den där meningen. "Transfera...saves", blä va illa. 13/09 Äh spela roll, bara fortsätta vägra konsoller i allmänhet, lösa recensioner, se filmer, gameplays, trailers eller läsa hyllande artiklar tills det släpps till PC. En dag kommer vi spela det och då kommer vi ändå tröttna efter 30 timmar, ångra att vi vän... 13/09 För gta iv blev rejält mycket snyggare med mods.. Största delen av mods är skit som ankor och low gravity. Om gta 5 öppnar upp för mods kommer folk modda spelet rätt hårt med högupplösta texturer och nya shaders osv. 13/09 Har inget emot att det kommer strax efter årsskiftet. Jag hinner uppgradera datorn en aning över jul isåfall! :D 13/09 Och hade alla tänkt som du, dvs piratkopierat spelet så hade Rockstar tittat på försäljningssiffrorna och skakat på huvudet och sagt: Jaha, det här ser ju inte bra ut. Jag tror vi kan glömma bort pc´n som plattform för där verkar vi inte dra in några... 12/09 Varför skulle man vilja förstöra ett perfekt spel med tattiga. hemmasnickrade moddar? :) 12/09 Jasså, är tvärtom språket populärt igen... 12/09
Skicka en rättelse