FZ har redan tyckt till. Nu vill vi att du berättar vad du tycker om Halo-kreatörernas svulstiga nya onlineshooter.

I tisdags lämnade #Bungie det tunga Halo-arvet och tog klivet in i framtiden med #Destiny, en shooter med betydande mmo-inslag. Mottagandet har varit hyfsat varmt, även om det är snålt med de absoluta toppbetygen. FZ:s recensent delade ut ungefär lika stora mängder ris som ros, och tyckandet sammanfattades med tre FZ-loggor i betyg.. Men nu när spelet funnits ute ett tag vill vi veta vad du tycker.

Sätt ditt betyg på Destiny här under, och berätta gärna i kommentarerna vilket betyg du satt och varför. Motivera med ett par ord, eller kanske några plus och minus.

Trevligare ton tack. 15/09 Tycker spelet är helt underbart bra och framtida content borgar för att det blir ännu bättre. 14/09 Klar 4, eftersom jag inte överhypade spelet som vissa andra spån gjorde. Undra hur de ska klara sig när Half-Life 3 släpps. 14/09 Sitter med 2 polare och kör igenom Destiny just nu. Ja det är repetitivt emellanåt, men över lag är det ett otroligt roligt spel alltså. 4/5 av helt klart. 14/09 Jag tycker 1/5 är bra. Vad som är bra eller dåligt är ju alltid abstrakt och subjektivt. Blir skalan för stor börjar man läsa in för mycket i betyget. Eftersom vad som är bra är ganska abstrakt bör skalan vara ganska abstrakt. Det går inte att numeriskt... 14/09 Min gissning är att hypen har bitit bungie lite i baken med destiny. De lovordade det aningen för högt och folk blev besvikna, och jag tror att det skiner igenom i samtliga betyg jorden runt, även FZ. FZ gav, som exempel, spelet Titanfall 4/5 och sätter... 14/09 När ska fz lära sig att 1-5 inte funkar? 3 så är det kasst 4 så är det superbra. 1-10 eller 1-100 är ju 1000 bättre! Precis som på tv4 morgon. Får en film eller bok 4/5 så är den otroligt bra, värt varenda öre, mästerverk. Men får den 3/5 så är den medi... 14/09 I like it. Det kan kännas lite cyniskt ibland där det märks att storyn bara är på plats för att tjäna designen och den lyckas inte övertyga alls. Kan även bli lite trött när man kan se grind-vägen dom lägger ut framför än så man har saker att sänka tid... 14/09 Hört på årsmötet för Svenska Hatersklubben. "Jag börjat tröttna lite på att autopilot-hata Microsoft, kan vi inte hitta på något nytt där vi kan få utlopp för vår vrede?" "Är det inte extremt mycket reklam för ett spel som heter Destiny?" Där kanske vi... 13/09 Haft en riktigt fin resa, skönt PVE, repetitivt men vem gillar inte att komma på hur man knäcker en boss på bästa/snabbaste sätt. PVP är jag fortfarande urusel på men jag kör på för bounties och rep. Jag kom precis till punkten då jag har 100 Vanguard... 13/09
Skicka en rättelse