Åker du till Los Santos i november, i januari eller har du redan fått nog av stan?

I fredags eftermiddag kom de till slut – releasedatumen för #Grand Theft Auto V på pc, Xbox One och Playstation 4. Just det – "de": ny-konsolspelarna får sätta tänderna i det grafiskt trimmade GTA V den 18 november, medan Windows-varianten dröjer till den 27 januari.

Vi tror väl inte att det senare datumet får särskilt många pc-spelare att gå över till konsolsidan, men vi vill gärna veta vilken plattform du tänker spela på. Väntar du på pc-versionen? Slår du till på Xbox One eller PS4? Eller har du redan spelat dig mätt på Trevor, Michael och Franklin?

Vet vad du menar. Jag jobbar tvåskift som Maskinoperatör, har en sambo, har en son på 9år, en bonusson på 7år, en hund och Enskild Firma som IT Konsult. 18/09 Inte bra att anta/ta något för givet, det handlade om en säljtävling om vilka som sålt och nått upp till en viss nivå som fick spelet. =) 15/09 Nä men om du köper det i november så spelar du det antagligen någon gång under vintern...... 14/09 så tveklöst dator, haft möjligheten att låna/köpa konsoll att lira det på sen releasen men har tvärvägrat då jag vet att det är helt överlägset på pc. kan bli riktigt jävla grymt! väl värt väntetiden. 14/09 Antog att det var lottning och att någon annan av dina kollegor hade uppskattat det mer. Sorry! Men visst, kan hålla med till viss del. Rockstar gjorde ett kanonbra jobb till gamla ps3 dock. Men det ska bli gött att avnjuta GTA 5 igen till en grafik som... 14/09 Ja den där omröstningen är ju felaktig då det förmodas att man spelar det överhuvudtaget, vilket jag har svårt att motivera mig till att göra. Men om jag skulle det skulle det vara på PC. 14/09 PC för min del. Har spelat det på xbox 360 och är uppe i en hög rank. Som tur är kan man föra över sin GTA karaktär till vilken ny plattform(Xbox One, PS4 och PC) man vill. Bara så att ni vet :) 14/09 Tycker ni behöver bli bättre på svarsalternativ på frågorna. Jag är sugen på GTA V, och troligen blir det PC om jag får tid till att spela det, men finns mycket annat jag också vill få tid till att spela så vi får se. Livet som heltidsarbetande förälder... 14/09 Herregud... Det handlade om att den personen som hade presterat bäst (top10) som fick välja GTA V till PS3 eller 360. Vart ju nöjd att jag vann men besviken då jag spela. Visst grafiken är okej att spela med men att kännas som att fpsen droppar från 30f... 14/09 Har det på 360 och kommer skaffa till One. Ser även fram emot att se de fetaste videos när ni PC-spelare spelar på högsta grafik. 14/09
Skicka en rättelse