I skräckisen #Alien: Isolation kan vi inte skjuta oss till framgång. Istället är det slugt smygande som gäller för att undkomma utomjordingens hänsynslösa attacker. För att illustrerade detta visar #The Creative Assembly upp två filmklipp med taktiska val som leder rakt ner i fördärvet.

Det verkar som att det finns viss tillgång till vapen, men att det inte är vidare klyftigt att använda dem om man inte vill ha en flåsande alien i nacken. Att rusa rakt genom öppna miljöer är inte heller någon höjdare.

Åh fyyyy f*n, det här kan bli det läskigaste jag spelat på länge känner jag! Men, och det är ett stort men, allt hänger på hur intelligent de lyckats göra Alien. Är han så pass oförutsägbar som man hoppas så kommer inte mina fötter vara många sekunder... 15/09 Jag skulle vilja ha någon form av bevis på det, tack :) Ofta, ja, men inte alltid. Soldier of Fortune: Payback är ett bra exempel på det. Jag är bekväm av mig och gillar inte att mixtra i konfigurationsfiler (om detta går i redan nämnda spel, vet jag... 14/09 Jag tror du missförstår mig, när en alien förbereder sig att hugga med sin tunga i filmerna så vibrerar huvudet som om de spänner sig inför attacken, det har inte med specialeffekter eller animering att göra. Det är samma beteende som jag ser i klippet... 14/09 Inte pre-order material precis. Men man kan ju alltid hoppas. 14/09 Aliens hackar sig fram i Alien 3, för att de är datoranimerade. Detta syns på lång väg (1 timme och 23 minuter in i filmen). I Alien: Resurrection hackar inte aliens sig fram - de är stadiga. Dock bygger (om jag inte minns helt fel nu) Alien: Isolation... 14/09 Grow some balls! 14/09 Hackiga aliens? Om du syftar på huvudets vibrationer innan den hugger så är det precis som i filmerna. FOV ser helt normal ut tycker jag och vad säger att den inte kan justeras som i de flesta andra spel? 14/09 Det här verkar grymt, frågan är bara om man vågar spela. Jag vågar inte kolla igenom Alien filmerna längre pga den sykande stämningen där. 14/09 Eftersom C.A (förvisso blev inte Rome 2 någon superhit när den släpptes, men det har fixats i efterhand) har gjort spelet och jag älskar Alienserien så kommer jag att köpa(dock efter att ha sett någon recension) , men jag undviker alla filmer från spele... 14/09 Ja, men vad roligt! 60-70 i synfält och hackiga aliens. Nu blev jag mycket orolig för PC-lanseringen :( 14/09
Skicka en rättelse