Antalet betatestare för vårens Warhammerbatalj #Warhammer Online: Age of Reckoning, uppgår nu till en halv miljon. #Electronic Arts tar fortfarande emot ansökningar från fler presumtiva betatestare, så om du är sugen på att få en tidig titt på det försenade onlinespelet vet du vad du ska göra.

En intressant detalj i sammanhanget är att Electronic Arts i sitt utskick påstår att spelet "förväntas komma ut under våren 2008". Så sent som för en månad sedan fick vi ju höra från samma källa att spelet absolut inte skulle bli klart till mars. Möjligen är "våren" en något flexibel term. Man säger hur som helst att det nu bara är finslipning som återstår. Vilket man alltså behöver sin beta-armé till.

Det börjar så smått närma sig release för Warhammer-fansens eftersuktade onlinespel.

Nej, sommaren börjar första april, jag har köpt in nya shorts och solkräm, sen blir det ner på lokala stranden med solstol och paraplydrink. Det kan nog bli en svalkande isglass också. 2 månader till sommar, jippi! 03/02 Sant. Copy paste felade där... och klockan var sent. får ursäkta då jag var lite upphetsad av bilderna också :p 20/12 Lie din länk hamnade lite fel, den här (http://www.warhammerherald.com/news/news.php?newsid=95) borde hamna rätt. Klicka på "show Article" för att se hela artikeln. Det där om att alverna är spelbara står nog i update 4 el. 5. 19/12 Även jag har väntat lite över 1 år på att komma in i beta, ser fram emot om EA kan leverera någonting annat än en snygg WoW kopia. Vill ha rejäl känsla och ser hellre ett spelsystem som liknar EVE Online istället för alla jävla "följ den röda tråden o... 19/12 Varit signat i över 1½ år om jag inte minns fel... nåväl jag håller fortfarande tummarna då jag varit på ett event men lyckades missa utdelningen av keys... lite dålig timing. Kan ni inte dra eran "jag har bäst grafikkort och crysis kräver mer än alla... 19/12 signade upp för beta till det för, hmm tja läääänge sen men inte hört ett jota från dom :) 18/12 Fan sant de.. 18/12 Problemet är ju att det inte är sanningen, det kan varje person som har en skaplig dator som testat crysis intyga ;p 18/12 Warhammer kan vara mer krävande än crysis, någonsin hörttalas om dålig optimering? ;p 18/12 Garvar :D haha... Guzilla, varför måste du envisas med att ens svara på deras inlägg. Låt dem skriva och tro va dem vill. Du vet ju sanningen själv. Sen som Vargavinter skrev " inget att hetsa upp sig för " 18/12
Skicka en rättelse