Det är inte bara #Arma III som flörtar med racing-fans med ett nytt spelläge. I en kommande uppdatering gör #World of Tanks om Port-kartan så att pansarvagnsförare kan tävla mot varandra i bästa rally-stil.

Spelläget släpps den 29 september men pensioneras redan den 12 oktober, så det gäller att passa på. Förarna delas in i tre lag som kör på banan som fått tillökning i form av ramper, sprängämnen och andra interaktiva objekt som går att använda till sin fördel. M24 Chaffee Sport-tanken är den enda pansarvagnen som går att använda för ändamålet, och alla registrerade användare kommer få den utan kostnad.

Tycker det räcker med att låta spellägena vara tillgängliga i Custom Games och låta skaparen själv stänga av vissa champions etc. 18/09 Sant, men de kan skriva ett meddelande som description att de inte balanseras förutom att stänga av champions som anses vara brutalt obalanserade (Vissa champions har blivit det) Iaf, för att inte dras för långt ifrån topic så är det väldigt trevligt... 18/09 Får man ingen xp i dessa spellägen så borde det inte vara några problem. Då skulle de inte behöva lägga så stor energi på att balansera dem. Fast å andra sidan, alla dessa P12or skulle klaga tills fingrarna blöder. 18/09 Har för mig att anledningen till att de tas bort är för att slippa behöva sköta om spellägena. Om de blir permanenta måste de även balansera dom, likt Dominion och Howling Abyss. :| 18/09 Detta kan vara det bästa som hänt.. 18/09 Säg det till Riot också ^^ http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Ultra_Rapid_Fire http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/One_for_All http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Doom_Bots http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Ascension Temporära game modes som... 18/09 Så man spelar inte wot för att ha kul? Då kan du få förklara för mig som inte spelar det, varför man ska spela det. :p 18/09 Riot gör något i samma stil för League of Legends. :) Ganska kul grej. 18/09 dom la in innan ett mini fotbolls event var ju också lite småkul men sen tar dom bort det.. borde finnas mer såna lite mer korkade minigames man kan köra för att ha lite kul bara... 18/09 Spelar det inte. Men vore ju konstigt om det togs bort om folk verkligen gillar det. 18/09
Skicka en rättelse