S.T.A.L.K.E.R.-utvecklaren #GSC Game World får enligt egen utsago en hel del frågor om sina alster. Häromdagen svarade man på några av dem, bland annat om huruvida en renodlad onlinevariant finns med i planeringen. Svaret får betraktas som högintressant: det finns "seriösa planer" på någon form av massiv onlinevariant. Detaljer får vi dock klara oss utan.

Clear Sky, fristående ickemassiv fortsättning
som landar i vår. Hoppas vi

Däremot kommer det inte bli fråga om co-op, av den enkla anledningen att funktionen "life simulation" blir för svår att synkronisera mellan olika datorer. De berättar även att det för närvarande inte finns några planer på att släppa ett SDK (paket med utvecklingsverktyg) och lite blandat om den fristående fortsättningen (eller föregångaren, om vi ser det kronologiskt) #Clear Sky som är tänkt att landa i vår.

Typiskt ännu ett MMO 20/12 Kan bli riktigt nice men också fruktasvärt dålig och om dom börjar nu är dom väll klara om sisådär 7 år :P 20/12 Dömt att misslyckas. 19/12 Kan bli riktigt grymmt juh, me tanke på orginalet... Minus lite buggar å skit! 19/12 Jag tror MMOandet kommer att gå över. MMO är knappast det enda sättet att tjäna pengar på PC-spel, men det KAN uppfattas som ett bra sätt att tjäna VÄLDIGT MYCKET pengar på PC-spel. Dock så är misslyckandena många och succéerna få, så egentligen är det... 19/12 Jag såg fram emot Stalker i säkert 2 år, när det verkligen kom så spelade jag igenom första banan, omg var min tanke och avinstallerade skitet direkt. Från att låta som att spelet skulle vara så grymt (av allt man läste osv) till att spelet verkligen... 19/12 Håller med. De enda två MMO jag har spelat är Neocron och SWG även om jag inte är helt ovän med fantasy-genren. PvP i STALKER låter dock så läskigt att jag knappt vågar tänka på det. En del lastbilar har en liten reva i kapellet precis stort nog för att... 19/12 Jaha? Ska alla företag börjar göra MMORPG spel?? 2014 = Ända spelen är MMORPG spel. Ett kommande scenario? 19/12 Det finns en beta multiplayer SDK http://www.stalker-game.com/en/?page=news&item=39 19/12 Jag måste nog också säga, hellre STALKER som MMO än ett nytt fantasybaserat spel med dvärgar, älvor, drakar, troll som ständigt är i luven på varandra på grund av någon ring som måste förgöras eller för att avancera i någon hierarki... 19/12
Skicka en rättelse