Även Xbox One drog nytta av Bungies storsäljande shooter.

I väntan på att #GTA V ska få PS4- och Xbox One-försäljningen att explodera har #Destiny axlat manteln som konsolsäljare. Ett jobb den sköter väl, åtminstone när det kommer till Playstation 4-försäljningen i Storbritannien.

Efter Destiny-premiären i början av förra veckan har PS4-försäljningen ökat med 300 procent hos britterna, uppger en källa till MCV. Några försäljningssiffror nämns inte, så med en dålig föregående vecka skulle försäljningen ändå kunna vara ganska klen. Men #Sony kan glädja sig åt att den senaste veckan var den försäljningsmässigt starkaste i år för PS4:an, säger källan.

Också Xbox One-försäljningen drog nytta av Destiny, och avsevärt fler konsoler ska ha sålts. PS4:an uppges dock ha sålt dubbelt så bra som Xbox One, något som delvis kan förklaras med att Destiny och PS4:or kunnat köpas i paket.

För Sony är framgångarna med PS4 närmast ett måste. Företagets mobilavdelning går katastrofalt, och förlusterna räknas i år landa på 2,1 miljarder dollar (ca 15 miljarder kr), och kreditvärderingsinstitutet Standard & Poors kan sänka Sonys kreditbetyg till skräpnivå, skriver Dagens Industri.

Jo, om man ser till livslängd. Svärtan/kontrasten är... svart. Sån skillnad är det nog icke. Svartare än min BenQ bildskärm iaf :) 21/09 Asså Sony har bättre bildkvalité på sina TV-apparater i samma prisklass. 21/09 Dags för dig att bevisa vilken stor skillnad det är mellan Samsung och Sony, för den skillnaden känner inte jag till i alla fall. Att Sony gjorde sämre TV-apparater än Samsung för en tid sen kan jag hålla med om men det gäller verkligen inte nu. 21/09 Döda pixlar har inget med bildkvalité att göra. Det man tittar på är hur bra bilden är i förhållande till andra tv-apparater. Tex. när man ställer en Samsung LED mot en Panasonic plasma och mäter kontrast. http://lcdauthority.com/wp-content/uploads/2013... 21/09 Döda pixlar osv? Som sagt håller fortfarande och det är mycket bra bildkvalité på den :) Filmer i 1080p är SÅ nice! 21/09 Hur står den sig mot en Panasonic plasma i bildkvalité? Och vad har bildkvalité med hållbarhet att göra? 21/09 BS! Jag köpte en 42 tums Samsung-tv 2008. Visst, kostade 16 tusingar men håller fortfarande kvalité och har aldrig haft problem med den. 21/09 Gillar min PS4 men har nog ingen annan teknisk produkt alls det står Sony på... 21/09 Sa den kommande rapporten dar Sonychefen varnar for en forlust pa 2 miljarder dollar ar inte sant ? 21/09 Sonys produkter klingar inte marknadsledande i mina öron längre, inte som på 80 och 90-talet då dom gick i bräschen för ljud och bild. Lägger också pris med i ordet marknadsledande, och då ligger LG och Samsung bra till när jag tittar på ny tv med min... 21/09
Skicka en rättelse