Nästa vecka är det återigen dags att snöra på de digitala fotbollsskorna för att jaga elektronisk boll. Då släpps #Fifa 15 till en rad möjliga och omöjliga format, där versionerna till Xbox One, Playstation 4 och pc drivs av Ignite-motorn.

Enligt #EA Sports själva kommer spelarna visa känslor baserade på hur matchen utspelar sig, med över 600 nya känslomässiga reaktioner. Fula tacklingar, missade tillfällen och fina mål är några av de saker spelarna kommer reagera på. Ett annat tillskott är de nya skill moves som vi skymtar i klippet nedanför.

fyfan, en av punkerna där va kanon, haha. Målvakternas positionering. Tummen upp! 22/09 annars kan du ju kolla vad operationsports fifaforum tycker. där är det lite muntrare tongångar. eas forum är ett större skithål än 4chan 21/09 http://i.imgur.com/PviWN1e.jpg 21/09 Jag önskar att du hade rätt. Men varför skulle målvakterna vara annorlunda online, haha? Det har dom aldrig varit tidigare i nåt fifa.spel. Och oavsett svårighetsgrad ska målvakterna inte släppa in såna mål, det har dom heller tidigare aldrig gjort. Det... 21/09 Min förhoppning varje år är att dom helt ska slopa automatiska/assisterade skott och passningar då det helt tar bort utmaningen och känslan i spelet. Kör man på manuell styrning är det så pass svårt att skjuta långskott etc att den där målvaktsbuggen... 21/09 Nej, sliders funkar inte online, men varken demot du har provat, eller matchen i länken du gav är online heller, så det bevisar väl inte att målvakterna är så dåliga online? Jag säger varken det ena eller det andra, möjligt att det du säger stämmer, men... 21/09 Man kan väl styra målvaken om man klickar på back knappen på kontrollen. Är väl bara att ställa målvakten i något av hörnen när långskotten kommer. Oftast så siktar folk i bortre stolpen.Bara att ställa han där så lär han plocka den. 21/09 Ska ju inte spela nån roll, sliders funkar inte när man kör online heller. Finns massa klipp på youtube med där dom inte kör nybörjare. Målvakterna är fel helt enkelt och vi får hoppas på en patch. 20/09 När dom startar matchen ser man att dom valt "principiante (nybörjare)", kanske därför det är så lätt att göra mål? Jag har redan spelat upp mina 6 timmar med EA Access trials i fullversionen, annars hade jag testat att bara köra långskott och lagt upp... 20/09 Jo men som silvarn sa så var det så i fifa 14 också, och även om det där inte var just demot så kan det ju inte vara fullversionen? men men vi får vänta och se när det släppts och hoppas att dom har fixat alla eventuella problem :p 20/09
Skicka en rättelse