Med #Heroes of the Storm vill #Blizzard ha en del av den saftiga moba-kakan, och snart kan vi se ljuset i slutet av den tekniska alpha-tunneln. Först, redan imorgon, kommer de stänga in game-butiken, och som plåster på såren blir alla hjältar spelbara.

En vecka senare plockar de ner servrarna i sju dagar samtidigt som de nollställer alla konton. Det innebär att alla framsteg med levels, belöningar och sådant man köpt kommer raderas. Blizzard påpepekar att de riktiga pengar du har spenderat kommer överföras till ditt Battle.net-konto, så att du kan köpa sakerna igen vid senare tillfälle.

Det är Blizzards ambition att detta ska vara sista gången som konton nollställs. Läs mer på battle.net.

Hur drog jag upp alla Blizzard titlar till skyarna nu igen? Genom att inte kalla alla undermåliga, eller genom att säga att jag gillar HearthStone? Digitalt Magic kanske också är bra, men nu är det ju inte det jag spelar, eller hur? Kunde inte bry mig... 23/09 Precis som du som drar upp alla blizzard titlar till skyarna. Hearthstone är magic fast med mindre. Och för att inte tala om att det är pay to win s ådet skriker om det. Och om du tror att Hots med enhörning mounts kommer att slå lol/dota s¨är du bara... 22/09 Klart WoW har sett bättre tider, det är ju nästan 10 år gammalt. Nyhetens behag håller inte i 10 år. Tycker personligen att alla expansioner hållit samma klass, men då har jag ju redan tröttnat på spelet sedan 2-3 år tillbaka, och bara hoppar in och spe... 22/09 Cataclysm var hypat rätt hårt men var överlag rätt fattigt. Pandaria är utan tvekansämsta expansionen jag någonsin spelat. Jag är nog inte heller den enda som tycker det utan bara en av alla miljoner som lämnat wow för att serien sett bättre tider, myck... 22/09 Det enda släpp som varit undermåligt är D3 som det såg ut vid release. HearthStone är hur bra som helst, speciellt till plattan, och då nämner jag inte ens att det bara är ett spelmässigt sidetrack från deras sida. Att du sedan säger att HotS är sämre... 22/09 Nej men tror många är irriterade på blizzard för att dom gått från att göra fantastiska spel (sc:BW, wc2/3 diablo, wow vanilla/tbc) Till att göra ren skit som hearthstone och detta spel som enbart spelar på att det är blizzard universum och wow fantaste... 22/09 Betyder ju inte att spelet är bra. Om du jämför hearthstone med andra kortspel så är det förmodligen det sämsta. Sen att du fanstar för detta för att det är blizzard och du gillar dom det köper jag. men likt hearthstone så är ju heroes of the storm ett... 22/09 Kan bero på att spelet inte är släppt än. Men det kommer bli lika systematiskt som LoL eller vilken moba som helst när någon bra lag hittar en överlägsen setup precis som med LoL. 22/09 Har själv spelat LoL och Dota 2 en hel del. Mest LoL. Har spelat HotS under alpha och har inte brytt mig om LoL eller Dota sedan dess. Ja det är ett moba. Nej det är inte samma sak som Dota och LoL. Jag skulle våga mig på att säga att inom moba genren... 21/09 Ser iaf fram emot det här. DotA2 var riktigt kul, men jag tror att Blizzard kan ta genren till en helt ny nivå med HotS...hoppas det iaf. Om jag nu bara kunde komma över en kommande beta nyckel...! 21/09
Skicka en rättelse