Den 21 juli 1969 satte Neil Armstrong som första människa fötterna på månens yta och yttrade det kända citatet "That's one small step for man, one giant leap for mankind". Eller!?

Alltihop är en enda stor konspiration, om man ska tro vissa. Inspelat i en filmstudio för att vinna rymdkapplöpningen mot Sovjetunionen. Bland annat har bildmaterialets ljuskällor och hur de reflekterats varit mål för konspirationsteorier – något som #Nvidia nu reder ut med ny teknik. De har byggt upp scenen i Unreal 4-motorn och drar nytta av Maxwell-arkitekturen från GeForce GTX 980 och GTX 970 för att dra sina slutsatser.

om man bara ser det ur tekniskt perspektiv så är det kanske snarare Tyskland som var först. men ivf, segraren skriver historien, oavsett vad hen skriver eller hur hen segrade. :P 24/09 Tokiga foliehattar! Get a life... 23/09 :P https://www.youtube.com/embed/_G6jhUznonU 22/09 Tror såklart också att människan varit på månen! Den stora frågan är om USA var där 1969 eller inte. Jag tror att de var det. Men i ärlighetens namn så hade de ju en kapplöpning med sovjet som kan ha gett dem en anledning att fejka det för att vara "för... 22/09 haha fail. detta bevisar ju främst bara att en månlandning kan fejkas. :) 22/09 Men finns det nån info om hur många bilder de tog allt som allt? de bilder som vi sett kanske bara är en liten del av alla som togs, resten var värdelösa. 22/09 Det var Hasselblad 2.1? Nej men allvarligt, du menar att dom skickade med astronauterna kameror som inte kunde ta så fina bilder, medans dom egentligen inte skickade några astronauter alls, utan använde mycket bättre kameror i en studio någonstans och... 22/09 [quote=Bojkott] Jag ser lite pixlar och man skall ta deras ord på att det är månlandaren? Det spelar i samma division som varför bilder på monster, ufo och spöken alltid är ur fokus och asdålig upplösning. 22/09 Inte i Firefly och Serenity (om jag inte missminner mig;)) 22/09 Jag skulle gärna vilja att de förklarade det bättre hur astronauterna lyckades ta så perfekta fotografier med sina Hasselblad-kameror. De kunde bara peka dem åt ett visst håll, inte titta i någon sökare. 22/09
Skicka en rättelse