Du kan säkert ditt #Assassin's Creed vid det här laget och är fullt medvete om att lönnmord är en av huvudingredienserna. I en ny film från kommande #Assassin's Creed: Unity pratar #Ubisoft Entertainment om hur du kan skapa din alldeles egna spelupplevelse. Har du hört den förut? Kanske det, men du kan i filmen få smakprov på hur det ser ut när fransoser smakar på bladet.

Nytt för den här utgåvan av serien är att du kan spela tillsammans med vänner och detta ämne togs upp i en film vi publicera förra veckan.

Fattar vad du menar, men det är en cool idé att de extrahererar minnen ur folks DNA och att man kan hitta massa konspirationer! De kunde göra det lite mer spännande som i första spelet och 2:an och inte så jäkla popkulturellt och ytligt som i t.ex. Blac... 23/09 Äh, vem bryr sig om det, är ju bara att begränsa sig själv. I ettan var det väl lite mer nödvändigt när man fick bonusliv (tror jag?) om man fick full synk, men det har de ju tack och lov tagit bort. 22/09 Är också lite sugen på detta! Men är det verkligen någon som är positivt inställd till nutid/framtid nivåerna som man tvingas hata sig igenom? " känns mer som en ursäkt till att kunna släppa oändligt många med en vag sammanlänk" 22/09 Gör som jag, jag spelar igenom spelet utan att försöka uppnå 100% i uppdragen, utan de får bli som de blir, det är mycket goare storywise att inte ladda om och ladda om för att få full sync, sen när man klarat spelet så går man tillbaka och väljer att... 22/09 Jag ser fram emot Paris med höga byggnader så som i dom gamla spelen :) 22/09 Tänkte att jag skulle lägga ned Ubi ett tag nu efter jag klarat Black Flag, men nu vet jag inte... Jag gillar Frankrike och jag gillar premissen i detta nya spel så mmm kanske :D Skönt att de verkar tagit bort lite av den klumpiga klättringen från tidig... 22/09 Sen ska man väl uppnå "full synkronisering" som vanligt så man får ändå inte göra helt som man vill :) 22/09 Har verkligen spelat mig slut på AC-serien, men dom vet hur dom ska locka.. Tack Co-op ;) 22/09
Skicka en rättelse