Diamanter är en kvinnas bästa vän och vägen till mannens hjärta går genom magen. Vi spelälskare är dock en betydligt mer svårflörtad grupp och våra hjärtan nås bäst med hjälp av bra spel, ibland tillsammans med andra spelälskare. #Sony försöker slå mynt på detta och öppnar upp betalmuren för mutliplayer till helgen.

Nytt med Playstation 4 var bland annat att du nu behöver prenumerera på Playstation Plus för att kunna äga dina vännger och ovänner online. Med bästa sängkammarblick försöker nu #Sony flörta sig in i våra hjärtan och låter alla användare spela online gratis mellan 09:00 på fredag till 10:00 nästa måndag.

Har ingen betydelse för 3D modeller och grafiska effekter är något Valve håller nere med för att hålla systemkraven nere. HL2 när det släpptes var även det spelet anpassat för söliga datorer (6600GT) så det är inget nytt Valve har gjort. 23/09 De optimerar inte alla spel som släpps på steam vad jag vet, tror inte du kommer kunna maxa Left 4 dead 3 på en laptop. Eller typ GTA V. Om 3-5 år börjar hårdvaran i din Steambox att bli utdaterad o du kan inte längre maxa de senaste spelen men då kan... 23/09 Visst vissa bryr sig inte om grafik, bilduppdatering osv. Har en kompis som nyss köpte en teve som han skulle spela på med sin dator, den hade bara HD, alltså inte full-hd. Han bryr sig inte så mycket om det o verkar inte ens se skillnad vilket många... 23/09 Det har väl alltid funnits "en ansenlig grupp off-line spelare", särskilt bland oss som är 30+ och hade passerat tonåren innan internet dök upp i var mans hem. Alla som spelade spel släpade ju inte 20 kg dator hem till en polare varje dag för att kunna... 23/09 Det verkar som det vuxit fram en ansenlig grupp off-line spelare? Annars hade väl aldrig en sån här drive ägt rum. 23/09 Spelar ingen roll när Valve optimerar spelen efter billiga laptops. Cs:go kan man maxa på en dator med sämre hårdvara än en ps4. 23/09 Inte för oss som är ointresserade av multiplayer. Jag spelar spel för storyn/sandboxelementen, inte för att spela mot andra. 23/09 Nej jag spelade på PS2:an i 6-7 år och på min 360 i ca 5 år. Helt bortkastade pengar. 23/09 spara era pengar o köp ett steambox nästa år. Konsoler man inte kan uppgradera o massa begränsningar är inte direkt framtiden. 23/09 MS erbjuder gratis dedikerade servrar till alla utvecklare om de vill ha, inklusive indie-utvecklare. Sony kör p2p. Det kostar ingenting att lappa spelen längre. 22/09
Skicka en rättelse