Pc-exklusiva Triad Wars slopar Sleeping Dogs solofokus och ger dig en onlinestad där du konkurrerar med andra om att härska över Hongkongs undre värld.

Redan för ett år sedan började #United Front Games prata om #Triad Wars, spin-offen på actionöverraskningen #Sleeping Dogs. Nu är spelet till sist officiellt avtäckt. Återigen tas vi med till ett röjigt Hongkong och det rör sig om ett pc-exklusivt onlinespel som mixar action och äventyr i en öppen värld.

Triad Wars bygger på samma teknologi som Sleeping Dogs men istället för en färdigstöpt solostory får vi ett Hongkong som låter dig bygga ett brottssyndikat och samtidigt konkurrera med andra spelare om att bli kung över den undre världen. Ditt imperium byggs medelst smutsiga pengar men också med hjälp av übervåld och racing. Valmöjligheterna ska vara många, lovar community manager James Baldwin.

– Staden är din att erövra och hur du gör det är upp till dig.

Triad Wars släpps tidigt under nästa år men redan nu kan du registrera dig för den stängda betan. En mer djuplodande presentation av spelet ser du undertill. Och undrar du hur allt egentligen började rekommenderar vi recensionen av Sleeping Dogs.

Skicka en rättelse