Bungie buggstädar och förenklar sin loot-shooter.

Ett par av uppdragen i #Destiny visade sig vara onödigt svåra, och i den senaste patchen sänker #Bungie svårighetsgraden. Uppdragen i fråga heter Shrine of Oryx, Sword of Crota och Exlusion Zone.

Patchen fixar också en bugg som hindrade spelare som klarade det nyligen släppta Raid-uppdraget Vault of Glass från att få loot för sitt besvär. Spelare kunde mötas av en svart skärm när uppdraget var slutfört.

Hela ändringslistan:

Klicka för mer information

Summary:
The latest patch for Destiny reduces the difficulty of a number of activities, as well as fixes issues when completing the Vault of Glass.

Activities

Missions

  • Shrine of Oryx: Reduced difficulty by removing majors from Heroic tiers

  • Sword of Crota: Reduced difficulty by removing majors from Heroic tiers

  • Exclusion Zone: Reduced difficulty by removing majors from Heroic tiers

Raids

[ul]
[li]Dropping the relic at the end of the raid will no longer result in a team wipe. This will prevent players being stuck at a black screen after the raid.[/li]

[li]You will remain dead if you were dead when the mission ended. That will be addressed by a future patch.

[/li]
[/ul]

Konstigt att inte vänta sig/acceptera en evig grind i ett spel som just är baserat på att grinda för bättre gear (precis som Diablo 3, Borderlands 1/2 etc) ;) 30/09 Storyn är värdelös för att dom ska kunna bygga ut den så mycket dom kan å lämna massa lösa trådar tror jag. Undra bara om man får något in game material gratis den som lever får se. 25/09 Kolla in Angry Joe:s recension om ni står mellan att köpa det eller inte: http://www.youtube.com/watch?v=gzopWRXK_r4&list=UUsgv2QHkT2ljEixyulzOnUQ Summeringen är att han inte hatar spelet, men han är besviken på det och att det inte höll den standard... 25/09 Börjar bli lite tröttsamt med såna här kommentarer. Snark. 24/09 Jag tror inte det. Dock är jag inte ute och besöker majoriteten av spelbolag, så självklart är det ett antagande. Det är tuff konkurrens i spelbranschen och de få som lyckas ta sig in bränner ofta ut sig har jag märkt. Nu försvarar jag inte sketna markn... 23/09 Ok själv så har jag inga problem med att köpa dlcs till spelet sålänge jag inte behövder betala en månads kostnad så är jag mer en nöjd med D E S T I N Y! 23/09 Far ett skumt error medelande nu nar man ska lira, det star att jag ska soka pa bungies hemsida och leta efter koden Marionberry. Och nu funkar det igen, nan annan som fatt underliga felmedalanden ? 23/09 Nu tror jag att de flesta företag inklusive spelföretag vill sälja så mycket som möjligt av sin produkt och lägga ner så lite jobb som möjligt på spelet, därav de skräckexempel på DLC som funnits. Nu ska man ifs inte dra alla företag över samma kam, men... 23/09 Alla spelutvecklare och utgivare utgår från sin vilja att blåsa sina kunder, när de planerar sin utveckling. Det läste jag i 2014 utgåva av Conspiracy for Dummies. 23/09 Diablo 3 inverterat? 23/09
Skicka en rättelse