2,5D, stealth och action står på menyn när Assassin's Creed Chronicles: China gör entré.

I höst släpps inte mindre än två nya storspel i kioskvältarserien Assassin's Creed. Men trodde du att #Ubisoft nöjde sig med Unity och Rogue hade du fel. Nu har nämligen #Assassin's Creed Chronicles: China avslöjats, en 2,5D-plattformare stöpt i både stealth och action, utvecklat av #Climax Studios.

– Det finns fler mysterier att avtäcka och fler hjältar vars historier inte har berättats, säger Ubisoft i ett pressmeddelande.

Spelet, som släpps till pc, Playstation 4 och Xbox One, tar oss som namnet antyder till Kina. Året är 1526 och hjälten – eller hjältinnan – är i det här fallet Shao Jun. Assassin-veteraner känner igen henne från kortfilmen Assassin's Creed: Embers.

Releasedatumet är okänt men alla som investerar i Unitys säsongsbiljett kommer att kunna ladda ner äventyret utan extra kostnad. Högst troligt blir det också tillgängligt för övriga spelare. I filmen undertill får vi dessutom lära oss att fler, och betydligt mörkare, äventyr med Arno väntar i Frankrike framöver i och med Assassin's Creed Unity: Dead Kings. Och exakt ingen är väl förvånad.

Till rubriken så fick jag en boner, men när jag fick reda på vad som stod i artikeln så blev man slakare än en havsmanet, sjuuuuuukt vad besviken man blev... 24/09 Dom släpper nya spel fortare än man hinner spela dom...gaaah! 23/09 http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/83/12/de/8312de5add0e9a90950aa0f89ab00a94.jpg ?! :D 23/09 Släng in den klassiska bilden :D 23/09 Mjölka kossan!!! 23/09 Precis, co-op lockar inte mig heller. Skönt och se att andra också helst kör singleplayer. Iof, lockar Unity på andra sätt... Mm får se om jag slår till och försöker klara det helt själv. Även co-op uppdragen.. De ska faktiskt gå att spela själv såg jag... 23/09 HAHAHA! ja, de är tokiga. Synd för det tar bort mystiken i dessa spel. Efter AssCreed 2 var det fina med DNA-extrahering och massa hemliga dokument och konspirationer helt puts väck. Här ska tilläggas att Black Flag faktiskt var ganska bra, men nu får... 23/09 Det var väl 18 olika studios inblandade i Black Flag..? Så de kan nog spotta ut på tok för många om de vill.. Man får hålla tummarna att de stora spelen blir bra nog. Unity och co-op lockar noll för mig, men det är nog åldern som pratar där.. Jag spelar... 23/09 Tycker det såg coolt ut, men absolut kan jag hålla med om att det skulle var grymt med ett eget Assassins Creed Kina/Japan/Ninja-tema, det passar ju in i "lönnmördarstuket" men det kanske är på gång det lär framtiden få visa. Synd bara att dom matar på... 23/09 Jag bryr mig faktiskt inte hur många spel de släpper så länge de levererar och inte påverkar de andra spelen på ett negativt sätt. För de som tycker de andra ac spelen har blivit tjatigt kan detta kanske gynna dem. 23/09
Skicka en rättelse