#Microsoft och dess kunder hade ett rent helsinki med röda lampor när Xbox 360 lanserades över världen. Det var några år sedan och Redmond-företaget fokuserar nu på att bena ut nya problem med deras färska Xbox One. En del användare har nämligen klagat på att konsolen ger ifrån sig missljud.

We have heard that a small number of Xbox One owners in some situations may hear a noise from the console that is too loud. While this does not affect the safety or functionality of the system, we're asking customers who believe they are experiencing this issue to contact Xbox Support.

Hade företaget att säga Kotaku när det frågade #Microsoft om problemet. Ett helt klart lindrigare problem än Red Lights of Doom. Om du stöter på missljud själv är det alltså bara att kontakta Xbox Support, eller besöka din återförsäljare. #Sony å sin sida har problem med de analoga spakarna på sina handkontroller, vars gummibelägg faller isär bara du kollar på dem. Fler barnsjukdomar lär dyka upp på båda konsolerna.

Det hade vart intressant att se hur maskinerna testas innan dom släpps ut i handeln och hur många som testas. Med alla möjliga fel på både xbone och ps4 så undrar man ju, hur svårt kan det vara att ha en felfri produkt. 24/09 Min ps4's fläktar låter väldigt mycket! Lika läsaren. Sen så låter min xbones hdd som att läser/skriver hela tiden. Även när jag har den på av och är inställd på instant mode. Förutom det så är min xbone väldigt tyst :) Fläktarna låter nästan ingenting! 24/09 Troligen har de gjort en revision och bytt ut någon komponent utan att testa tillräckligt. I en del nya "batchar" så verkar i stort sett alla enheter vara drabbade. Amazon stoppade till och med försäljningen ett tag då de fick tillbaka nästan alla enhet... 24/09 Mina gummin har också klarat sig bra. Däremot fick jag byta ut en pga felande triggers bak, båda började gneka något hemskt, läst om fler med samma problem. Annars inga problem för mig dock. Däremot är gummit definitivt annorlunda på min nya dosa.. 24/09 Jaså? Märkligt. Jag känner visserligen bara folk med tidiga EU-importer, men högljudda hårddiskar i idle har ingen av oss. Våra är tysta som möss, speciellt jämfört med PS4:an, som istället är fantastiskt liten med tanke på att även nätaggregatet är inb... 24/09 Är det bara "day-one" ps4ror som har problem med gummit på yoysticken? Haft min sedan oktober -13 (killzone bundeln) och spelat på maskinen i princip varje dag. Inte slitna någonstans. Hört att polare haft problem med dem dock, och de hade day-one. 24/09 Samma här. En förvånande tystnad jämnfört med 360'n. :) Än så länge otroligt nöjd. 24/09 Enda problemet jag haft med ljud är från själva handkontrollerna, när skakmotorerna sätter igång rejält så både känns och hörs dom. Klämmer man lite på handkontrollern på undersidan så gnisslar det lite i plasten med som om det vore något tomrum emellan... 24/09 "Sony å sin sida har problem med de analoga spakarna på sina handkontroller, vars gummibelägg faller isär bara du kollar på dem". Nja, detta problem var i början. Jag har genom återförsäljare på Gamestop fått info om att detta ska vara löst i senare bat... 23/09 Min lät väldigt mycket de första timmarna den var igång. Skulle vilja påstå att det lät som om en fläkt slog emot chassitoch gjorde ett skrapande ljud. Detta gick dock över som sagt. Hårddisken låter rätt mycket ibland men för det mesta är den tyst som... 23/09
Skicka en rättelse